Patton SmartNode az év eszköze!

|

A Patton Electronics SmartNode 4650 termékcsalád nyerte az év eszköze díjat a Unified Communication magazin értékelésén.

Immáron harmadik éve nyeri el az Unified Communicaton magazin, év terméke díját Patton SmartNode termékcsalád egyik tagja. Az ötödik díj, nagy megtiszteltetésnek vette a Patton Electronics VoIP termékmenedzsere, Jhon Woo. A kis és közepes vállalatok számára megoldást nyújtó célhardver, melyben két Ethernet port és egy beépített G.SHDSl modem is helyett kapott, 5 BRI portja van és 8 egyidejű VoIP kommunikációra képes. Az SN4650-es közvetlenül alkalmazható TDM és ISDN-PSTN infrastruktúrában SIP és H.323 protokolokon.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.