Pénzügyi-számviteli szoftveralkalmazásokban is hasít az SAP

|

Az SAP AG bejelentette, hogy az IDC elemző cég felmérése* szerint piacvezető a pénzügyi-számviteli szoftverek világpiacán az ebből származó árbevétel, valamint a piaci növekedés-, és részarány alapján. E szoftverpiac globális mérete elérte a 13,7 milliárd dollárt, mely 4,6%-os növekedést jelent 2009-hez képest.

Az SAP jelentős befektetéseket eszközölt, hogy a változó pénzügyi megfelelőségi követelményeknek eleget tegyen, és növekedjen e szoftverek teljesítménye. Ezek követhetőek nyomon olyan új fejlesztésekben, melyek kiegészítik például a pénzügyi kockázatmenedzsment, a kintlevőségek, a pénzügyi zárás megoldásait, vagy éppen mobil eszközökön keresztül is elérhetőek funkcionalitások. Külön oldal pénzügyi vezetőknek Az SAP az elmúlt időszakban állította üzembe új microsite-ját, a http://www.sapcfo.com oldalt, amivel a terület szakembereit kívánja segíteni. *Worldwide Financial Accounting Applications 2010 Vendor Share

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.