Piacra léptek a Xerox legújabb környezettudatos MFP-i

|

Technológiai és környezetvédelmi oldalról is óriási előrelépést jelentenek a piacon a Xerox most bemutatott színes multifunkciós nyomtatói (MFP), a WorkCentre® 7545 és a WorkCentre® 7556. Tucatnyi új fejlesztés segíti a felhasználókat abban, hogy a dokumentumkezelési feladataikat az eddigieknél is költségkímélőbb, illetve környezettudatosabb módon láthassák el ezekkel a berendezésekkel.

A Xerox új MFP-i – amelyek nyomtatási sebessége színesben elérheti a percenkénti 45 illetve 50 oldalt, fekete-fehérben pedig a 45 illetve 55 oldalt – négy olyan fejlett szolgáltatást és szoftvereszközt kínálnak, amelyek jelentősen megkönnyítik a színes, nagy felbontású dokumentumok elkészítését. Ezek az alábbiak: 1200 x 2400 dpi kimeneti felbontás, A Color by Words szín-szerkesztő eszköz, amely segítségével hétköznapi kifejezések használatával, rendkívül egyszerűen módosíthatóak a dokumentumok színei. Opcionális EFI Fiery nyomtatószerver, ami grafikai képességei mellett gyorsabb nyomtatást is el tud érni, mivel a nyomtatási feladatokat a célnak legmegfelelőbb MFP-hez irányítja, Lehetőség a felhasználói jogosultságok egyénre szabására, amivel például a színes nyomtatási funkció elérése korlátozható. A WorkCentre® 7545 és WorkCentre® 7556 négy lapolvasási és dokumentum-menedzselési megoldást kínál a jobb termelékenység eléréséhez. Ennek részei: Az MFP berendezések előlapján elhelyezett csatlakozókon keresztül az USB adathordozók közvetlenül is elérhetők, lehetővé téve a gyors nyomtatást és szkennelést. Lapolvasás hálózati célhelyekre, postafiókokba vagy számítógépre: a dokumentumok automatikusan egy előre beállított mappába kerülnek, ahol gyorsan meg lehet találni azokat. Szöveges keresési lehetőség a szkennelt dokumentumokban. A Xerox Extensible Interface Platform® (EIP) technológiája révén személyre szabott munkafolyamat-segítő alkalmazásokat lehet készíteni. A Xerox új multifunkciós színes berendezései ugyanakkor négy „zöld” szolgáltatással is hozzájárulnak ahhoz, hogy a felhasználók dokumentumkezelési feladataikat környezettudatosan láthassák el. Earth Smart nyomtatóvezérlő, amelynek alapértelmezései közé felvehető a kétoldalas nyomtatás, a mintanyomat, az elválasztó lapok nélküli nyomtatás és az egy oldalra több oldal nyomtatási mód. A Xerox kivételesen alacsony olvadáspontú Emulsion Aggregate Ultra Low-Melt tonerének és az indukciós hőfejlesztésnek köszönhetően alacsonyabb a berendezések fogyasztása. A LED megvilágítású szkenner a hagyományos megoldásoknál egyharmaddal kevesebb energiát fogyaszt. A berendezések megfelelnek az ENERGY STAR® előírásoknak. A WorkCentre® 7545 és WorkCentre® 7556 biztonsági szolgáltatásokat is kínál. Ezek közé tartozik például a merevlemez titkosítása; a képek adatainak elektronikus „megsemmisítése”; a biztonságos faxkezelés; és a hálózati bejelentkeztetés, amivel korlátozható a hozzáférés a szkenner, e-mail és fax funkciókhoz.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.