Pozitív hazai tapasztalatok a Microsoft Dynamics AX 2012 első bevezetésénél

|

Az XAPT Magyarországon elsőként tette elérhetővé a Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer legújabb verzióját, az AX 2012 megoldást ügyfelei számára. A vállalat a kezdetektől fogva részt vett az AX 2012 fejlesztésében, amelynek első itthoni bevezetését az ÉpGéPéSZ Holding Kft.-nél végzik.

„A Microsoft vállaltirányítási termékének legújabb verziója jelentős változásokat hozott, amelyeknek köszönhetően egy költséghatékony, és a legújabb követelményeknek megfelelő megoldást kínál ügyfeleinek. Az XAPT szakemberei a kezdetektől részt vettek az AX 2012 fejlesztésében, így alapos szakmai ismeretekre tettek szert. Ennek köszönhetően már az első bevezetés is rendkívül gyorsan és problémamentesen zajlik, az ügyfelünk legnagyobb megelégedésére.” – nyilatkozta Ambrus Zsolt, az XAPT Hungary Kft. ügyvezető igazgatója. Jelentős újdonságok, költséghatékonyság A Microsoft Dynamics AX 2012 egy nagy teljesítményű vállalatirányítási rendszer (ERP) nagyvállalatok számára. Az alapvető ERP- funkciók emellett minden felhasználó számára biztosítják a pénzügyi gazdálkodási, a humánerőforrás-kezelő, az ellátási lánc-kezelő, az értékesítési és marketing-, valamint egyéb funkciók elérhetőségét. A Microsoft Dynamics AX 2012 előre összeállított funkcionalitással rendelkezik a gyártóipar, a logisztika, a szolgáltatások, a kiskereskedelem és közszolgáltatás terén, így a megoldás gyors bevezetésével és az azonnali eredmények biztosításával lehetővé teszi az üzleti követelmények teljesítését. Az AX 2012 nem egyszerű frissítést jelent, hiszen az egész rendszert újragondolták és rendkívül sok vizuális újdonságot építettek bele. A stabil alapokon fekvő rendszer lego-szerűen építkezik felfelé, ami rendkívüli rugalmasságot biztosít a vállalatoknak, valamint a szervezeti hierarchiát beépíti az ügyvitelbe és jogosultsági rendszerbe, ami további könnyebbséget jelent. A rugalmasan testre szabható elemzőeszközök a vállalat eredményességét befolyásoló összes tényező analizálására alkalmasak és a kapott információk a vállalat minden munkatársával megoszthatók. A Microsoft Dynamics AX 2012 üzleti adatelemzési megoldása a Microsoft üzletiintelligencia-megoldásait hasznosítja, ezen felül a rendszer könnyen ötvözhető a Microsoft egyéb termékeivel és technológiáival is. Hazai tapasztalatok A 2007-ben megalakult ÉpGéPéSZ Holding Kft., először az XAPT által bevezetett Microsoft Dynamics AX 3.0 megoldást használta vállalatirányítási folyamatainak kezelésére. Ennek a rendszernek a frissítését végzi el az XAPT, amelynek során a vállalatnál bevezetésre kerül a Microsoft Dynamics AX 2012. A válság által jelentősen sújtott ágazatban működő ÉpGéPéSZ vállalatánál a Microsoft Dynamics AX új verziójára való átállásnak köszönhetően, most jelentősen csökkenthetők a vállalat költségei. Megvalósulhat például a készletek megfelelő földrajzi eloszlásban és összetételben, illetve több vállalaton és több telephelyen keresztül történő egyszerű és gyors kezelése, valamint elérhető a legalacsonyabb készletszint kialakítása az ügyfelek igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálása mellett.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://computerworld.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.