ProCurve vezeték nélküli Access Point 10ag

|

A ProCurve Wireless Access Point 10ag az első olyan Access Point a ProCurve kínálatában, amelyet kifejezetten a kisméretű üzleti hálózatok, és a kis- és közepes vállalkozások (KKV-k) hálózati igényeinek megfelelően terveztek

A ProCurve Wireless Access Point 10ag biztonságos és megbízható, 802.11a és 802.11b/g szabvány szerinti vezeték nélküli hálózati kapcsolatokat biztosít azoknak az önálló üzleti hálózatoknak, valamint olyan kis- és közepes vállalkozásoknak, amelyek: ˇ Egyáltalán nem rendelkeznek informatikai személyzettel, vagy nagyon kis létszámú az, ezért nagyon egyszerűen használható, plug-and-play típusú, alacsony karbantartás igényű megoldást igényelnek. ˇ Egyszerű, de mégis robosztus, az iparágban szabványos protokollokra és titkosításra támaszkodó vezeték nélküli biztonságot igényelnek. ˇ A hálózat kiépítése fizikai korlátokba ütközik az energiahálózati csatlakozás hiánya miatt, ezért az Access Point-ok tápellátását az Ethernet hálózaton, a PoE (Power over Ethernet) szabvány alapján kell megoldani. ˇ A ProCurve hálózati termékektől megszokott kiváló minőséget és megbízhatóságot igénylik, amely mögött a ProCurve egyedülálló élettartam garanciája áll. A ProCurve Wireless Access Point 10ag ideális eszköz a kisméretű vállalati hálózatok, és a kis- és közepes vállalkozások számára, ahol az ügyfelek egyszerűen és gyorsan, jelképes befektetés árán kívánják kiépíteni a vezeték nélküli hálózati kapcsolatokat. A termék legfontosabb jellemzői a következők: ˇ Az egyszerűen használható, felhasználóbarát webes kezelőfelülete révén néhány perc alatt üzembe állítható. ˇ Egyidejűleg támogatja a 802.11a, 802.11b, és a 802.11g szabvány szerinti vezeték nélküli klienseket, a duál 802.11a és 802.11b/g rádiórendszerén keresztül. ˇ Falra és vízszintes felületre is szerelhető ˇ Tápellátása opcionálisan az Ethernet hálózaton át (Power over Ethernet) is megoldható, így nagyon rugalmasan telepíthető. ˇ Jól alkalmazható többek között önálló üzleti hálózatokhoz, fiókirodákban vagy konferencia termekben. A ProCurve olyan termékeket kínál, amelyeket úgy terveztek, hogy a komponensek és a szigorú tesztelési követelményeknek köszönhetően NEM hibásodnak meg. Ez a termék is rendelkezik a ProCurve jól ismert élettartam garanciájával a bejelentés követő munkanapon való cserével, ingyenes e-mai és telefonos támogatással és ingyenes hálózattervezési szolgáltatásokkal.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.