Rajznyomtatás? Vége a bonyodalmaknak!

|

Az új Océ Repro Desk Studio szoftver mindenki számára elérhetővé teszi a selejtek és bosszúság nélküli rajznyomtatást!

Legyen a rajznyomtatás egyszerű, mint az 1x1! Ez volt az Océ célja, amikor a Repro Desk Studio alkalmazás fejlesztésébe kezdett. A Repro Desk Studio egy könnyen kezelhető, egységes kezelőfelülettel rendelkező eszköz több nyomtatóra történő nyomtatáshoz, legyenek azok helyben, vagy egy távoli telephelyen, esetleg külső szolgáltatónál. Valódi – WYSIWYP – nyomtatás előtti megtekintést ad, vagyis a felhasználó pontosan azt látja a monitoron, ami a papíron meg fog jelenni. Így a hibák - a rajz lelóg a papírról, hiányzik a margó, stb. - teljesen kiküszöbölhetőek. Sőt, beépített elszámoló rendszerre is van, ami egyszerűvé teszi a költségek figyelését és elosztását, amely a tapasztalatok szerint jelentős költségmegtakarítást eredményez. Egyszóval az Océ Repro Desk Studio alkalmazás egy belépő szintű, mindenki számára elérhető nyomtatás vezérlő szoftver, amely úgy növeli a nyomtatás hatékonyságát, hogy közben csökkenti a költségeket! További információ: www.oce.hu/products/ReproDeskStudio

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.