Rangos szakmai elismerést kapott az ATIGRIS Zrt.

|

Budapest, 2009. szeptember 1. – Idén a Nemzeti Táncszínház adott otthont az itbusiness hagyományos szezonnyitó fogadásának.

Az itbusiness szezonnyitó fogadásán adták át a magazin kiadója által életre hívott, négyféle kategóriában elnyerhető „itbusiness leadership award” díjat. Immár ötödik alkalommal talált gazdára ez az iparági elismerés. A jelek szerint az ict-piac elfogadta az itbusiness innovációs célkitűzéseit, s beérett a kiadó iparági felelőssége is: a zsűrinek idén 17 pályaműből kellett kiválasztania a nyerteseket. A szerkesztőség ebben az évben is egy nyolctagú, független szakmai zsűrit kért fel a bírálatra. A zsűri tagjai voltak: Alföldi István, az NJSZT ügyvezető igazgatója; Braun Péter, az OTP Bank igazgatósági tagja, elnök-vezérigazgatói főtanácsadó; Klotz Tamás, az IVSZ főtitkára; Kroó Norbert, az MTA alelnöke; Pataki Dániel, az NHH elnöke; Pettkó András, országgyűlési képviselő; Sziebig Andrea, az itbusiness ügyvezető-főszerkesztője; Z. Karvalics László, a Szegedi Tudományegyetem Könyvtártudományi Tanszékének tanszékvezetője. A díjakra kis- és közepes vállalatok, valamint nagyvállatok számára bevezetett projektekkel, illetve termékfejlesztésekkel lehetett pályázni. A Projektfejlesztés – kis- és közepes vállalati kategória nyertese az Atigris Zrt. lett az ATM Humánvezénylési rendszerrel. A projekt elsődleges eredménye a folyamatok egységesítése és a felhasználói inhomogenitás ellensúlyozása révén megteremtett gyors és hatékony feladatkiosztás és -végzés, amely az egész szervezeti kultúrára jótékony hatással van. Az új rendszer adatbányászatával sokkal pontosabb a monitorozás és a visszacsatolás (új minőségű hatékonyságelemzésekkel) és további alrendszereket is „forradalmasítottak” (a béradatok importálhatóságával). A rendszert az Atigris a HungaroControl Magyar Légiforgalmi ZRt-nél vezette be a légiirányítók vezénylésének támogatásához. A díjat Z.Karvalics László a Szegedi Tudományegyetem Könyvtártudományi Tanszékének tanszékvezetője és Nyitrai Zsolt országgyűlési képviselő, a Fidesz Informatikai és Telekommunikációs Munkacsoportjának vezetője adta át Sali Róbert vezérigazgató helyettesnek, aki a projektet is vezette.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.