Régi-új HR vezető az SAP-nál

|

Horváth Krisztinát választották az SAP Hungary Kft. HR igazgatójává. A szakember ezt megelőzően ideiglenes vezetőként látta el feladatait a több mint 500 főt foglalkoztató szoftvervállalatnál.

A cég HR vezetőjeként ő felel a toborzás, a képzés, a tehetségmenedzsment irányításáért, a nemzetközi legjobb gyakorlatok hazai bevezetéséért, és a munkáltatói márka további erősítéséért. „Szakmai céljaim egyike, hogy saját példánkon keresztül erősítsem meg a felhő informatikai megoldások használatát a hazai HR kultúrában”-mondta el kinevezése kapcsán az igazgató. Horváth Krisztina 2002 óta dolgozik az SAP-nál. Ez idő alatt jelentős tapasztalatokra tett szert a hazai és nemzetközi HR világban. HR business partnerként támogatta a hazai vállalat egyik részlegét, majd országokon átívelő HR projekteket vezetett az EMEA (Európa, Közel-Kelet, Afrika) térségben. Horváth Krisztina diplomáit az ELTÉ-n, és a Corvinuson szerezte.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.