Regionális főszerepben az SAP Hungary

|

Az SAP Hungary Kft. bejelentette, hogy hivatalosan is Magyarországról irányítják a német szoftvercég négy visegrádi államot, azaz Csehországot, Lengyelországot, Szlovákiát és Magyarországot magába foglaló, ún. CE4 régiójának kis- és középvállalati tevékenységét.

Ennek keretében az SAP Hungary kereskedelmi igazgatóját, Veres Zsoltot regionális kis- és középvállalati értékesítési igazgatóvá, Kelemen Róbertet, az SAP Hungary eddigi kis- és középvállalati értékesítési igazgatóját pedig a partnerhálózatért felelős regionális vezetővé nevezték ki. A globális struktúra- átalakítással összhangban az SAP többdimenziós mátrix szervezetet alakít ki a közép - kelet-európai régiójában is. Az átszervezés hátterében az a felismerés áll, hogy a közép-európai országok, illetve az egyes vállalati területek földrajzi és történelmi okoknál fogva hasonló fejlődési utat jártak be, és ily módon hasonló problémákkal néznek szembe. Így a visegrádi országok esetében is számos szinergia fedezhető fel, amelyek jobb kiaknázására egy regionális szinten szerveződött egység létrehozása nyújtja a legkedvezőbb lehetőséget. Az új struktúrában egy-egy helyi vezető több országra kiterjedően felel az adott tevékenységi területért, s regionális irányítóként felügyeli az üzleti célok elérését. Az átszervezés fő célja a hatékonyság javítása, valamint az egyes országokban meglévő iparági, ágazati tudás megosztása és hasznosítása. Az SAP Hungary vezetői a most kialakított struktúrában a kis- és középvállalati területen kaptak menedzsment feladatokat. Mivel az SAP globális stratégiájában ma a kkv-szektor elsődleges fontossággal bír, így ez a döntés az SAP magyarországi leányvállalatának ezen a területen elért eredményeit ismeri el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.