Részletgazdag vonalas műszaki rajz- vagy fotónyomtatás?

|

Most már ez nem kérdés!

Mindmáig ehhez legalább két nyomtatóra volt szükség. Azonban az új Océ CS2344 képes a felhasználó összes szélesformátumú munkájának kezelésére azonos hatékonysággal, és kiváló minőséggel. Köszönhetően az új, 8 színes, pigment alapú tintatechnológiának, ez a sokoldalú, egyszerűen használható nyomtató minden felmerülő igényt lekezel: a műszaki dokumentációtól a poszterekig, plakátokig, hirdetőtáblákig, beltérre és kültérre egyaránt. Ez teszi az Océ CS2344 plottert ideális nyomtatóvá azon felhasználók számára, akik ki szeretnék tágítani és színezni látóhatárukat. A kisebb tervezőcégektől a nagy konszerneken keresztül az állami szektorig, ez a plotter kiszolgálja a nyomtatási igényeket a műszaki rajzoktól a hosszabb élettartamú reklámplakátokig. Ezen felül optimális megoldás azon másolószalonok számára is, akik egy berendezéssel kívánják kiszolgálni vevőik minden igényét. Az Océ CS2344 egyedülálló, új 8 színű, pigment alapú tintatechnológiája, ami 100%-ban vízbázisú, biztosítja a kiváló eredményt. Magas UV-állóság lehetőséget biztosít a hosszú élettartamú kültéri nyomatok előállítására. Másik fontos előnye a pigment alapú technológiának, hogy teljesen oldószermentes, így egészséges munkakörnyezetet biztosít. Az integrált, dupla nyomtatófejek képzik az alapját az Océ CS2344 nyomtatási teljesítményének. Az egyedülálló nyomtatási technológia tökéletes kombinációját adja a sebességnek, minőségnek és termelékenységnek bármely nyomtatási munkánál. Továbbá a nagy nyomtatási sebesség – kevesebb, mint 2 perc egy A0 színes nyomatra –, valamint az opcionális, 700 ml-es, nagy kapacitású tintatartály biztosítja a legmagasabb hatékonyságot. Az Océ CS2344 plotterről még többet tudhat meg a www.oce.hu/products/cs2344/ címen.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.