Rugalmas munkavégzés SZÁMADÓ távkönyveléssel

|

A Virtuális Irodáról, a távkönyvelésről tartott előadást Kornis György, a SZÁMADÓ ügyvezető igazgatója a TÁMOP projekt keretében zajló konferenciasorozat székesfehérvári és érdi rendezvényén. Egy kisvállalati példán keresztül azt mutatta be, miként teszi hatékonyabbá, átláthatóbbá, pontosabbá a cég működését a távolról elérhető SZÁMADÓ kisvállalati ügyviteli rendszer, azaz miként segíti a távmunka megvalósulását.

A távmunkát egyre több cég alkalmazza, és a kormányzat célja is terjeszteni az alternatív foglalkoztatási módokat. Előnye lehet a csökkenő utazási idő, a munkavégzés növekvő rugalmassága, a csökkenő infrastruktúra költségek (pl. iroda kialakítása), és az így dolgozók jobban összeegyeztethetik a családi és munkahelyi életüket. A távmunka hallatán sokan csak arra gondolnak, hogy a cég főtevékenységébe tartozó feladatokat valaki otthon végzi el a számítógépén, pedig a hagyományosan "belügynek" tekintett adminisztratív-pénzügyi feladatokra is kiválóan alkalmas a távmunka. Sőt, Kornis György szerint éppen ezeknél jön jól ha kiléphetünk a cég fizikai határaiból, és mindenki ott és akkor foglalkozik velük, amikor épp igénye vagy ideje van rá. A távmunka alkalmazását messzemenőkig segíti a SZÁMADÓ Kisvállalkozói csomag átfogó ügyviteli és könyvelőprogram, amely lefedi és átláthatóvá teszi a cég teljes belső működését. A program megfelelő biztonsági beállításokkal, a Távoli asztal funkció használatával távolról is elérhető, így a cég bármely arra jogosult belső vagy külső dolgozója - a "hagyományos" távmunkások, az úton levő üzletkötők, vagy akár a külsős könyvelő, illetve az otthonról is dolgozó cégvezető - ugyanazt a rendszert és ugyanazokat az adatokat érik el mintha az irodai gépüknél ülnének. Így az adatok valóban aktuálisak, és nem kell a hagyományos munkaidő korlátai közé szorítani a munkavégzést. Az úton levő menedzser bármikor betekinthet az adatokba, a könyvelő pedig akkor foglalkozik a céggel, amikor épp időt szán rá. A rendszer lelke a SZÁMADÓ Dokumentumkezelő, amelyben rögzítésre kerülnek a beérkezett számlák - annak fontosabb paraméterei és a szkennelt képe is. Innentől tetszőleges munkafolyamat alakítható ki a számlák jóváhagyására, költséghelyre vagy projektre történő felosztására, könyvelésére, illetve a kapcsolódó egyéb feladatok ellátására (pl. bank rögzítés). A lényeg: optimalizálható a feladatok elvégzése, biztosítható az adatok pontossága, frissessége. Mindez a SZÁMADÓ Kisvállalkozói csomaggal nem csak nagyvállalati környezetben, hanem akár párfős kisvállalkozásnál is - elérhető áron, az ő rendszerükhöz és büdzséjükhöz igazodó kiépítésben. A Rugalmas foglalkoztatás konferencia a TÁMOP 1.3.1 projekt keretében valósult meg, célja a rugalmas munkavállalási formák arányának növelése, a foglalkoztatási piacon érdekeltek ismereteinek bővítése, valamint az ÁFSZ munkaerő-piaci közvetítő tevékenységének fejlesztése. A SZÁMADÓ saját kiforrott szoftvermegoldásaival és ügyvitelszervezési tanácsadásával hozzásegíti a hazai kis- és középvállalkozásokat az alternatív foglalkoztatási módok alkalmazására a hatékonyabb működésből, pontosabb és gyorsabb információkból származó előnyök kihasználására.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.