SAP bevezetés a Volán utódoknál

|

Egységes informatikai rendszert vezetett be a Vértes Volán, és az Alba Volán utódvállalata, a Közép-nyugatmagyarországi Közlekedési Központ (KNYKK). A havonta 7,3 millió utast szállító társaság hatékony működtetést vár az SAP vállalatirányítási rendszerétől. Az iparágspecifikus megoldás bevezetése 78 millió forintba került, amelyet központosított közbeszerzés keretében valósítottak meg.

A két Volán közlekedési központba való beolvadása új informatikai koncepció létrehozását tette szükségessé. Ennek köszönhetően pontos, egységes képet kap működése minden mozzanatáról az ezer fő felett foglalkoztató társaság. A vállalatirányítási rendszerrel emellett lehetővé válik például az ötszáznál is több autóbusz karbantartásának jobb megtervezése, adminisztrációja, a számlák egységes kezelése, utalása, a kapacitáskihasználtság mérésének támogatása. A több ezer partnerrel dolgozó társaságnál gyorsabbá, ellenőrzöttebbé válik a számlafeldolgozás is, illetve napi szinten követhető lesz a bevételek, kiadások alakulása. A fejlett analitikai funkciókkal egyúttal könnyebb lesz a különféle beszámolók elkészítése, a vállalati stratégia támogatása. A számos terület (pl. eszközgazdálkodás, logisztika, pénzügy) mellett a személyügyi rendszert, bérszámfejtést is az SAP üzleti szoftvere adja. A komplex megoldást hat hónap alatt vezették be.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.