SAP: hajrá Hoffenheim!

|

Az SAP bejelentette, hogy a német fociligában szereplő TSG 1899 Hoffenheim csapatát fogja szponzorálni.

A megállapodás 2013/14-es szezontól lép érvénybe, és várhatóan három éven keresztül lesznek láthatóak az IT vállalat logói a játékosok ruháján, a sajtótájékoztatókon, valamint az edzések helyszínén is. A focicsapat és az SAP együttműködése már több éve elkezdődött, a Hoffenheim régóta használja a szoftvercég vállalatirányítási rendszerét a könyvelés, az online kereskedelem, a merchandasing támogatásához. Várhatóan új megoldásokat is bevezet a Hoffenheim, mely a jegyértékesítést, a szurkolói élmény fokozását, és a játékosok értékelését segítik. Ennek érdekében az SAP a Frauenhofer Intézettel tervez összefogni, melynek eredményeképpen a focisták mozgását szenzorokkal követik le az edzéseken, és így ők azonnali visszajelzéseket, instrukciókat kaphatnak. „Technológiai partnerként több éve támogatjuk a TSG 1899 Hoffenheim-et, és örömmel mélyítjük el az együttműködésünket. Megoldásaink bevezetésével a játékosok, és drukkolók számára teljesen új élményt fogunk biztosítani. A mobil alkalmazásokkal közelebb visszük a szurkolókat a csapathoz, az innovatív tréning értékeléssel pedig a játékosoknak kívánunk új lehetőségeket adni, hogy növelhessék teljesítményüket.”-mondta Michael Kleinemeier, az SAP MEE (Middle& Eastern Europe) régiós elnöke.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.