SAP: harmadik negyedéves gyorsjelentés

|

Több mint megduplázott felhőértékesítésről számolt be az SAP a legutóbbi gyorsjelentésében.

A 600 millió eurót kitevő cloud bevételek (116%-os emelkedés) már meghaladják a teljes árbevétel több mint 10%-át. A teljes bevétel 17%-al bővült 4,9 milliárd euróra, a tavalyi év harmadik negyedévéhez képest. A növekedésben a felhő mellett jelentős szerepe volt a HANA- technológiának és az üzleti hálózat (pl. Concur) megoldásoknak is. Az összes régió növelni tudta értékesítését, Amerikában például harmadával bővült az árbevétel. A szoftvergyártó megerősítette az év egészére vonatkozó tervét, melyben 1,95-2,05 milliárd euró között várja a felhő üzletág teljesítményét, és 5,6-5,9 milliárd euró működési nyereséget prognosztizál.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.