SAP illesztése folyamatokba pofonegyszerűen

|

Radikálisan leegyszerűsíti, felgyorsítja és olcsóvá teszi az SAP folyamatokba illesztését, integrálását a SourceCode K2 [connect] for SAP megoldása.

Sok vállalatnál az SAP tölti be "A rendszer" szerepét, de ők sem tudják működésüket teljes egészében egyetlen rendszerre bízni. Különösen így van ez azokban az esetekben, hogy az SAP klasszikus erőssége, az évtizedek során kialakult működési mód támogatása mellet/helyett az üzlet napi ritmusához és változásaihoz illeszkedő rugalmasságra van szükség. Sokszor van szükség arra, hogy a felhasználók a Microsoft Office alól, vagy egy SharePoint portálról érjék el az SAP-ban tárolt adatokat, esetleg a megszokott munkakosarukból elindulva tudják a számla jóváhagyásokat vagy egyéb folyamat lépéseket végezni. A folyamatoknak csak kis része automatizálható faltól-falig úgy, hogy egyetlen rendszerben kellene csak műveleteket végezni. Erre ad megoldást a K2 [connect] for SAP. Segítségével az SAP adatok, mint például egy számla, rendelés vagy ügyfél és az ehhez kapcsolódó funkciók egy grafikus felület segítségével, programozás nélkül kivezethetően tetszőleges .net alkalmazás, mint mondjuk a Microsoft Office számára. Ezt ráadásul egyszer kell megtenni, és ezt követően, az SAP biztonsági rendszerének figyelembe vételével, ezek a részek több rendszer számára is rendelkezésre állhatnak. A K2 [connect] for SAP ráadásul alapból integrálódik a gyártó K2 BlackPearl termékével, amely a vezető Microsoft technológiára épülő workflow megoldás, amelyet egyre több hazai vállalat is használ. Így az SAP folyamatba illesztése is lehetővé válik és nem csak az SAP-n belül lehet folyamatokat támogatni. A termék hazai forgalmazója, támogató és bevezető partnere az Abesse Zrt.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.