SAP megoldásközpontok kis- és középvállalatoknak

|

A regionális SME Solution Center-ek keretében az SAP partnereivel közösen fejleszt a helyi piacok igényeire szabott megoldásokat a kis- és közepes vállalatok iparági igényei szerint.

Az Észak-Amerikában, Európában, Közel-Keleten és Afrikában székhellyel rendelkező stratégiai csapatokkal működő SME Solution Center-ek célja, hogy a partnerekkel együttműködve fejlesszen és minősítsen olyan iparági megoldásokat, amelyek gyorsan és előre kiszámíthatóan vezethetők be, rugalmasan alkalmazkodnak az üzleti igények változásához és megfelelő iparági tapasztalatra épülnek. A 2006-os év során az SAP világszerte mintegy 80 iparág- és piacspecifikus megoldást tervez bevezetni.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.