SAP megveszi a Highdeal-t

|

Az SAP AG bejelentette, hogy megveszi a francia Highdealt, egy valós idejű számlázási megoldásokat kínáló vállalatot.

A Highdeal termékek kombinációjával az SAP olyan integrált és teljes körű vásárlás-fizetés folyamatplatformot tud biztosítani ügyfeleinek, mely támogatja a nagy mennyiségű számlázást a teljes élettartam költség csökkentése mellett. A bejelentésre a nizzai TMForum Management World 2009 konferencia ideje alatt került sor. A Highdeal 2000-ben, a France Telecom-ból megalakult, magántulajdonban lévő cég, mely közel 100 főt foglalkoztat irodáiban. Ezek Párizsban, New Yorkban, Londonban, Miamiban, Stockholmban, Szingapúrban és Nizzában találhatóak. A cég megoldásain keresztül több mint 50 országban van jelen. A Highdeal fő ügyfélkörét a telekommunikációs cégek alkotják. Az akvizíció várhatóan 2009 júniusában zárul le. A felvásárlás összegét nem hozták nyilvánosságra.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.