SAP pólóban ütöget Milos Raonic

|

A kanadai Milos Raonic teniszversenyző támogatását jelentette be az SAP

A most 20 éves Raonic a legmagasabban jegyzett a kanadai férfi ranglistán, jelenleg a 34. helyen kiemelt a világranglistán. A fiatal teniszező az év eleje óta 122 hellyel javította pozícióját. A bejelentésre a Miamiban zajló Sony Ericcson Open kupa alatt került sor. A rendezvény egyik támogatója, és hivatalos mobil alkalmazás szállítója az SAP. Az ingyenes hivatalos bajnoksági app segítségével nyomon követhetőek a meccsek beosztása, elérhetőek a jelenlegi és historikus adatok, statisztikai információk, illetve amire a technológia függő teniszbarátoknak szükségük lehet a torna két hétje alatt. A sport támogatása régóta meglévő hagyomány az SAP-nál, szponzoráltjai között megtalálható Andy Roddick teniszező, Ernie Els, Gary Player, Paula Creamer golfozók, a New York Yankees baseball- , és a Német Nemzeti Vitorlásegylet is.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.