SAP-s felhővel modernizálja adatait a hokiliga

|

Megújítja statisztikai platformját az NHL. Az észak-amerikai profi jégkorongliga jobb szurkolói élményt kíván adni az SAP technológiájával a sportág rajongóinak jelentették be a felek.

A több évre tervezett együttműködés első lépése már megvalósult: új köntöst kapott a statisztikai oldal, amelyen újfajta adatmegjelenítésekre is lehetőség van. A cél az, hogy a liga 1917-18-as elindulása óta rögzített összes releváns információ elérhető legyen a rajongók számára az online felületen. Így egyénileg is összehasonlíthatóvá válnak az egyes korszakok játékosai, csapatai, valamint előrejelzéseket szintén lehet készíteni a rájátszásokra az óriási mennyiségű adatok elemzésével. A statisztikai platform alatt a valós idejűséget biztosító SAP HANA Enterprise Cloud technológia fut. Az üzleti szoftvercég már több hasonló együttműködést elindított olyan népszerű sportágakban, mint a kosárlabda, a foci, a krikett, a vitorlázás, a baseball. A statisztikai oldal a http://www.nhl.com/stats/ cím érhető el.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.