SAP-t választottak a londoni zsaruk

|

A Metropolitan Police Service (MPS) az SAP rendszerét választotta a testület vállalati erőforrástervezési megoldásául. A Metropolitan Police Service a több, mint 7, 2 millió fős (Nagy) London felügyeletét ellátó három rendőri szolgálat közül a legnagyobb létszámú.

A szervezet több mint 31 ezer hivatalnokot, 14 ezer rendőrt, és rendőri közösségi támogatót foglalkoztat. Az MPS célja – a legtöbb közszolgálati szervezethez hasonlóan – nagyobb hatékonyság elérése, a meglévő erőforrások alapján. Az SAP és az MPS együttműködése nem újkeletű: a testület pénzügyi rendszereinek támogatásához eddig is a német szoftverszállító megoldását használta. Azzal, hogy a legfontosabb folyamatokat az SAP vezető ERP-alkalmazásával, az SAPŽ ERP-vel teszi zökkenőmentesebbé, az MPS stabil központi rendszerhez jut és fokozatosan megszüntetheti a régebbi alkalmazások használatát. – Az MPS mindig is különleges helyet foglalt el a rendfenntartás történetében. Gyakorlata követendő példa a világ rendfenntartó szervezetei számára – mondta Rod Massey, az SAP Public Sector and Security részlegének alelnöke. – Megtiszteltetés számunkra, hogy támogathatjuk az MPS-t ebben a kezdeményezésben.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.