SAP-val fog számolni a német munkaügyi hivatal

|

Németország legnagyobb kormányzati ügynöksége az SAP megoldását választotta

Az SAP AG bejelentette, hogy a Német Szövetségi Munkaügyi Hivatal (Bundesagentur für Arbeit, BA) az SAP ERPŽ megoldását választotta HR és pénzügyi feladatainak ellátására. Az üzlet jelentőségét mutatja, hogy a 2008-as esztendőben ez volt az SAP legnagyobb volumenű szerződése a közszférában, világszinten. A BA Németország legnagyobb kormányzati ügynöksége, mely közel 100 000 embert alkalmaz a 660 kirendeltségében. “Olyan pénzügyi megoldást kerestünk, mely megbízhatóan kezeli a 41 milliárd eurós büdzsénket.” -mondta Klaus Vitt, a BA informatikai igazgatója. Az implementációt az SAP, és egy alvállalkozó cég végzi a BA-nál. A bevezetési projektben 200 szakértő vesz részt. A közszférának biztosított megoldások az SAP egyik hagyományos erőssége: a 2007-es árbevételének (7, 43 mrd euró) kb. 9%-a származott az ezen terület számára biztosított termékekből és szolgáltatásokból.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.