Siemens infrastruktúrán tölti kibocsátásmentes elektromos buszait Ausztrália

|

A Custom Denning, Ausztrália egyik vezető buszgyártója, a Siemens elektromos busztöltő állomásait és digitális pályaudvar-felügyeleti megoldását választotta hazai tervezésű és gyártású Element e-buszaihoz.

Huszonegy százalékos részesedéssel a teherautók és az autóbuszok adják az ausztrál közlekedés gázkibocsátásának második legnagyobb szeletét. Az állami kormányzatok ezért Ausztrália-szerte az alacsony kibocsátású közlekedésre történő átállást szorgalmazzák. Új-Dél-Wales célja például, hogy 2030-ra 8300 buszt számláló, teljes flottáját kibocsátásmentessé teszi.

A Siemens Sicharge UC rendszere 50-től 600 kilowattig a teljes teljesítménytartományt lefedi, és akár 1000 volt feszültségen is működtethető, ami optimális rugalmasságot biztosít az elektromos buszpályaudvarok kialakításához.

"Tekintettel arra, hogy a töltő infrastruktúrák technológiája gyorsan változhat, a helyi gyártóknak érdemes olyan élenjáró szállítóval dolgozniuk, mint a Siemens" - mondta Scott Dunn, a Custom Denning ügyvezető igazgatója.

A Siemens okos depófelügyeleti megoldása a töltés intelligens ütemezését is lehetővé teszi. A közlekedési vállalatok így az éjszakai, alacsonyabb tarifákból származó előnyöket kiaknázva biztosíthatják, hogy a reggeli üzemkezdésre minden elektromos autóbuszuk elérje a megcélzott töltöttségi szintet.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.