Sikeres ünnepi szezont zárt a Clatronic, AEG, Proficook portfólió

|

A DMHolding átvette a Clatronic, AEG és Proficook termékek teljeskörű disztribúcióját, majd ezt követően azonnal hatállyal az átvett ágazatok átdolgozásába fogott, közvetlenül a szükséges szerződések megkötése után

2017.12.07. -  ­ Legelőször az ecommerce csatorna átdolgozása történt meg, mivel a DMHolding, illetve értékesítésért felelős cége, a DM Sales Kft. biztosítja a Clatronic, AEG és Proficook termékek ellátását a vásárlóink részére.

Minden évben nagy erőpróbája az ecommerce üzletágnak a Black Friday. Ezt a napot cégünk most is zökkenőmentesen kiszolgálta, a DMHolding áruellátása, logisztikája és ügyfélszolgálata is kiválóan teljesített a feszített tempó mellet is. Ez többek között annak is köszönhető, hogy a disztribúció egy kézbe összpontosul, így a sales-marketing-ügyfélkezelés hármas egységét figyelemben tartva, fejlesztett új rendszerünk segítségével közel 6500 csomagot szállítottunk ki az idei Black Friday-en a Clatronic, AEG personal care és Proficook SDA termékeiből.

https://b2b.dmholding.hu/dmhtrend/sikeres_unnepi_szezont_zart_a_clatronic_aeg_proficook_portfolio_22

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.