Sikeres üzemeltetési portál az Atigristől

|

Az Atigris Informatika sikerrel vezette be nagyvállalati IT üzemeltetés támogató portálját egyik nagy ügyfelénél.

Az Atigris Informatika sikerrel vezette be nagyvállalati IT üzemeltetés támogató portálját egyik nagy ügyfelénél. A MOSS 2007-re, SQL riporting-ra és a Microsoft rendszerfelügyeleti eszközeire épülő megoldás a több száz kiszolgálót üzemeltető informatikai szakembergárda munkáját segíti nagymértékben és növeli hatékonyságukat. A mindennapi élet részévé vált portálra több nagyvállalat részéről is érdeklődés mutatkozik. A Microsoft Office Sharepoint Server 2007 alapú portál megoldás egyedülálló módon támogatja az IT munkatársak, rendszer- és alkalmazásgazdák napi munkáját az egyén és a munkacsoportok, vezetők szintjén egyaránt. A portál egységes, központi információ forrást képez az egyes üzemeltetési feladatok ellátásához, könnyű és gyors hozzáférést biztosít a szabályzatokhoz, eljárásrendekhez, tudásbázishoz és képes a vállalatnál használt felügyeleti és menedzsment rendszerek (pl. MS System Center) által összegyűjtött adathalmaz elemzésére, áttekinthető megjelenítésére. A portál használatával az egyes munkatársak és az üzemeltetett rendszerek minőségi mutatói is jól kezelhetők, követhetők a számos kijelző és statisztikai modul segítségével. Az Atigris Zrt. az első sorban több telephelyen, nagyszámú kiszolgálót és munkaállomást üzemeltető vállalatoknak szánt megoldás kialakítása során a vonatkozó ajánlások mellett felhasználta saját, nagyvállalati IT rendszerek üzemeltetésében szerzett gyakorlatát is. www.atigris.hu/Microsoft/SharePoint-Portal-Server.aspx

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.