Skype hitelesített WiFi telefon a NETGEAR-től

|

A NETGEAR Skype WiFi telefonja milliónyi regisztrált online felhasználónak váltja valóra a mobil internet telefonálást. A telefont ezen a héten kezdi szállítani a NETGEAR azon vásárlóknak, akik előrendelték az USA-ból és Kanadából. Az európai, ázsiai és óceániai térségben október elején lesz elérhető a termék.

A NETGEAR Skype WiFi telefon az első olyan Skype hitelesített eszköz, amely korlátlan ingyenes helyi és nemzetközi hívást tesz lehetővé másik Skype használók felé vezeték nélküli hálózaton keresztül anélkül, hogy kötve lennének egy számítógéphez. A WiFi telefon bárhol működik a világon, ahol a felhasználónak biztonságos vagy szabad hozzáférése van egy WiFi hálózathoz – bármely otthonban, irodában, nyilvános hotspot-on, vagy olyan községi vezeték nélküli access point-on, ahol nincs szükség böngésző alapú hitelesítésre. Skype szoftverrel előre feltöltve és már a dobozból kivéve azonnal használni is lehet egy vezeték nélküli hálózattal, míg a felhasználó élmény megmaradt olyannak, amelyet milliónyi Skype felhasználó élvez – Skype felhasználók között ingyenesen, vagy mindössze pár centért percenként a nem-Skype felhasználókkal való kapcsolat idején. A telefon intuitív képernyő menüje – tiszta, élénk színekkel – mutatja az elmentett Skype kapcsolatokat, illetve online elérhetőségüket a könnyed kommunikáció érdekében, csakúgy, mint ahogy ezt megszoktuk a számítógépes élménynél. Ezek mellett kiváló hangminőséget élvezhetnek a vásárlók anélkül, hogy a beszélgetési időből, vagy készenléti időből áldoznának. A NETGEAR telefon több nyelvet is támogatni fog később ez évben. A NETGEAR Skype WiFi telefon kiérdemelte a „Skype Certified” logót, azáltal, hogy megfelelt a Skype szabványának, amely a magas minőségű termékekre vonatkozik design és technikai kikötésekkel, amelyek nagyban javítják a Skype felhasználói élményt. A Skype igazolás szándéka, hogy biztosítsa a felhasználóknak, hogy ezt a terméket könnyedén lehet majd használni, valamint, hogy jól fog együttműködni a Skype szoftverrel. A Skype igazolt hardver termékek szigorú tesztelésen mennek keresztül annak érdekében, hogy biztosan megfeleljenek a Skype kiváló használhatósági és technikai minőségi feltételeinek. A „Skype Certified” logó demonstrálja a Skype hitét mind a termékben mind a NETGEAR-rel való partnerkapcsolatban.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.