Sokoldalú berendezés számos új funkcióval a Xerox széles formátumú kínálatában

|

Éles képek, színes szkennelési lehetőség

A Xerox új, fekete-fehér széles formátumú nyomtatót vezetett be a piacra. A 6605® berendezés költséghatékony nyomtatást kínál elsősorban építészeti, mérnöki, építőipari vállalatok, gyártó cégek, valamint kereskedelmi nyomtatószalonok számára. A sokoldalú és könnyen kezelhető Xerox 6605 600x600 dpi felbontásban másol, szkennel és nyomtat, éles, pontos képet garantálva ezáltal többek között gépészeti tervek, elektromos hálózati rajzok vagy építkezési tervek készítésekor. A berendezéssel egybeépített színes szkenner segítségével a papír alapú dokumentumokat elektronikus fájlokba szkennelhetjük, valamint többféle méretben másolhatjuk, beleértve a legelterjedtebb, E és A0 széles formátumokat. A Xerox új terméke percenként öt D, azaz A1+ méretű képet nyomtat, illetve másol. A felhasználók kéttekercses papíradagolást is választhatnak, amely még nagyobb termelékenységet tesz lehetővé. A 15 colos színes érintőképernyőnek és az intelligens felhasználói felületnek köszönhetően a berendezés működtetése még a széles formátumú nyomtatók kezelésében járatlanok számára is egyszerű. „Az egyszerűsített grafikai felhasználói felület, a magas minőségű nyomatok és az igényekhez igazodó funkcióbővítési lehetőség teszik egyedivé ezt a berendezést” – mondta Tim Greene, a digitális képalkotási és dokumentumszolgáltatási piacon vezető kutató- és tanácsadó cég, az InfoTrends széles formátumú technológiákért felelős igazgatója. A berendezés FreeFlow® Accxes® 14.0 nyomtatószervert használ, amely már a szkennelés közben előnézeti képet ad a beolvasott dokumentumról, illetve lehetővé teszi az egyidejű nyomtatást, másolást és fájlba szkennelést. Az eszköz egyéb új alkalmazásai között szerepelnek: · Színes másolási lehetőség – a Xerox 6605 rendszerhez hálózaton keresztül csatlakoztatott megfelelő színes, széles formátumú nyomtató előállítja a beszkennelt eredeti dokumentum másolatát · Zárt rendszerű színkalibrálás – javítja a színmegfeleltetést a hálózaton keresztül csatlakoztatott színes nyomtató és a szkenner között, ezáltal garantálva a megfelelő színeket. · Nyomtatásisor-kezelő – lehetővé teszi a felhasználó igényeihez még inkább igazodó munkakezelést, többek között a nyomtatási, illetve másolási feladatok újranyomtatását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.