SUSE Konferencia 2013

|

Tudjon meg mindent a legnépszerűbb nyílt forráskódú megoldásokról, illetve azok vállalati alkalmazhatóságáról!

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet ingyenes konferencián mutatja be a SUSE Linux Enterprise termékcsalád legfontosabb újdonságait: https://www.suse.com/hu-hu/events/suseconf2013/ A rendezvényen a résztvevők megismerkedhetnek azokkal a szolgáltatásokkal, amelyeknek köszönhetően számos szoftvergyártó, köztük az SAP a SUSE-t ajánlja a Linux disztribúciók közül. Az előadásokon szó esik a legátfogóbb Linux rendszerfelügyeleti eszköznek számító SUSE Manager-ről, valamint a SUSE Cloud-ról, amely a legnépszerűbb felhő megoldás, a nyílt forráskódú OpenStack vállalati felhasználásra ajánlott változata. Az eseményen a SUSE Studiot is bemutatják, amelynek köszönhetően gyerekjáték a testre szabható nyílt forráskódú megoldások kialakítása. A témák között szerepelnek továbbá a Magyarországi Képviselet legfrissebb biztonsági termékei és új SUSE köztesréteg megoldása. A konferencián emellett azt is áttekintik, kinek érdemes desktop oldalon is a nyílt forráskódú megoldásokat választania, és mik a leghatékonyabb módszerek a bevezetésre. A konferencián egy kiállítás is helyet kap, ahol a látogatók élőben tekinthetik meg a SUSE Linux-ot ARM alapú eszközön, a LibreOffice-t Andorid platformon, valamint a SUSE Manager-t okostelefonon. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A résztvevők között egy iPad Mini készüléket sorsolnak ki. [b]Időpont: [/b]2013. június 27. [b]Helyszín: [/b]Courtyard Mariott City Center – Budapest, VIII. József körút 5. [b] Tervezett napirend: 9:00 - 11:00 Miért SUSE?[/b] Egyedülálló újdonságok a SUSE Linux Enterprise termékekben. Együttműködés más gyártókkal. (SAP, VMware, Microsoft stb.) Felhő és virtualizáció. [b]11:00 - 11:30 Kávészünet 11:30 - 13:30 Nyílt forráskódú megoldások[/b] Linux szerverek felügyelete és biztonsága. Új köztesréteg megoldás a SUSE képviselet kínálatában. Irodai környezet. Testre szabott megoldások. [b]13:30 - Ebéd[/b] További információ: https://www.suse.com/hu-hu/events/suseconf2013/

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.