Sybase Fejlesztői Nap - 2010. május 20.

|

A Sybase workshopot tart a PowerBuilder 12 megjelenése alkalmából május 20-án. A rendezvényen a PowerBuilder 12 új fejlesztői környezete, a Windows Presentation Foundation támogatás, a .NET keretrendszer használata mellett szó lesz a mobil eszközökre történő alkalmazásfejlesztésről, a Sybase piacvezető mobileszközmenedzsment platformjáról, valamint az SQL Anywhere 12 adatbázis újdonságairól.

Tervezett témakörök: * PowerBuilder 12: röviden a migrációról, a Visual Studio felhasználói felület bemutatása, .NET keretrendszer használata, WPF ablakok, SOA támogatás (WCF) stb. * multi-platformos mobil alkalmazás fejlesztés hatékonyan a Sybase Unwired Platformmal, SAP mobilizálás bemutatása * mobil eszközmenedzsment heterogén eszközökön - Sybase Afaria * SQL Anywhere 12 újdonságok Időpont: 2010. május 20., csütörtök 9.30 - 12.00 Helyszín: Sybase, Graphisoft Park „C” épület 1031 Budapest, Záhony u. 7. Részvételi szándékát, kérjük, mihamarabb jelezze az online jelentkezési űrlapon (http://www.sybase.hu/form_rendezveny_reg.do), vagy e-mailben az info@sybase.hu címen.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.