Sybase mobil eszközmenedzsment iPadre és Androidra

|

A Sybase mobil eszközmenedzsment platformja hamarosan támogatni fogja az iPad eszközöket és Android telefonokat, valamint új funkciókkal bővül az iPhone menedzsment.

Az ügyfelek részéről tapasztalható erős várakozásnak eleget téve, az Afaria hatóköre újabb két platformmal bővül, a Symbian, Windows Mobile, Windows, Blackberry és iPhone mellett Android operációs rendszert használó okostelefonok és iPad eszközök is menedzselhetővé válnak. A nagyvállalatok és szervezetek körében egyre nagyobb számú az iPhone-t használók száma, valószínűleg ugyanilyen népszerűségre számíthat az Apple most bemutatott iPad platformja, valamint a rohamosan terjedő Android készülékek. A Sybase eszközmenedzsment platformja piacvezető pozícióját elsősorban annak köszönheti, hogy egyetlen központi szerverről képes a heterogén vállalati mobileszközparkot menedzselni. A funkciók között távoli konfiguráció, távoli alkalmazás-kihelyezés, inventory kezelés, szigorú adatbiztonság és adatmentés található. A szoftvergyártó várhatóan 2010 második negyedévében fogja Feature Pack formájában elérhetővé tenni az új funkciókat az Afaria már piacon lévő verziójához. A csomagban az alábbi új funkciók várhatóak: - Az Android eszközök esetében az IT a központi Afaria konzolról tudja konfigurálni az eszközöket, beállítani a jelszó policyt, valamint lopás vagy elvesztés esetén távolról törölni (remote kill) - Az iPhone eszközök esetében további menedzsment lehetőségek jelennek meg (köztük a remote kill), és ugyanezek egy időben elérhetőek lesznek iPad-eken is. - A biztonság növelése érdekében az Afaria minden támogatott platform esetében nagyobb gondot fordít a nem kívánatos eszközök távoltartására a vállalati hálózattól. - Egyszerűbb skálázhatóság mind telepített, mind pedig hosted Afaria környezetben. A Sybase a témában május 4-én tart webcast-et „Securing iPad and iPhone for Enterprise Use” címmel. A webcasten való részvételhez regisztrálni lehet: http://www.sybase.com/ipadwebcast

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.