Széles körű nyomtatási lehetőségek a Xerox új, belépő szintű fekete-fehér lézernyomtatójával

|

A Xerox Magyarország Kft. új, fekete-fehér lézernyomtatót vezetett be a piacra. A belépő szintű Xerox Phaser™ 3140 megbízható teljesítményt és gyorsaságot nyújt megfizethető áron. A berendezés percenként 18 A4-es oldalt nyomtat kiváló minőségben, hasznos funkcióit pedig kisvállalatok, otthoni irodák és egyéni felhasználók egyaránt kihasználhatják.

„A Phaser 3140 teljes körű nyomtatást biztosít megfizethető áron. A termék megjelenésével új követelményeket támaszt a belépő szintű nyomtatók piacán” – mondta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. Irodatechnikai üzletágának igazgatója. Az új Phaser havonta 10.000 nyomat előállítására képes, így cégek nyomtatási szükségleteit messzemenően kielégíti. A berendezés ugyanakkor egyéni használatra is alkalmas, mivel halk és kényelmesen elfér akár egy íróasztalon is. A 250 lap kapacitású, beépített papíradagolónak köszönhetően a nyomtatási feladatokat pedig ritkán kell megszakítanunk a papír újratöltése miatt. A második papíradagoló a speciális méretű és alapanyagú dokumentumok nyomtatására szolgál. A berendezéssel az első oldal kinyomtatása mindössze 8 másodpercet vesz igénybe, a képfelbontás pedig 600x600 dpi-ről szoftverbővítéssel akár 1200x600 dpi-re is növelhető a még tökéletesebb minőség elérése érdekében. A Phaser 3140 számos könnyen kezelhető alkalmazást kínál. A képméret megváltoztatásához használhatjuk az arányosítás, a növelés/csökkentés és a laphoz igazítás funkciót. A toner- és energiatakarékos üzemmóddal, valamint a kicsinyítési és feladattörlési funkcióval visszaszoríthatjuk a nyomtatási költségeket. A rendelkezésre álló kézi kétoldalas nyomtatás segítségével változatlan termelékenység mellett csökkenthetjük a papírhasználatot. A termék további funkciói között találjuk a vízjel-, füzet- és poszternyomtatást. Utóbbival egy nagyobb darabbá összeilleszthető képrészleteket nyomtathatunk. Az új berendezés könnyen üzembe helyezhető és működtethető bármilyen Windows-, Mac- és Linux-környezetben. A rendszer USB 2.0 csatlakozót, 150 MHz-es processzort és 8 MB beépített memóriát tartalmaz. A nagy kapacitású patronok 2.500 lap, a sztenderd patronok 1.500 lap nyomtatására alkalmasak.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.