Széles körű nyomtatási lehetőségek alacsony áron a Xerox új, fekete-fehér lézernyomtatóival

|

A Xerox Magyarország Kft. három fekete-fehér lézernyomtatót vezetett be a piacra. Az új berendezések megbízható hálózati nyomtatást nyújtanak megfizethető áron. A Xerox Phaser 3155, 3160B és 3160N percenként 24 oldalt nyomtat kiváló minőségben, hasznos funkcióit pedig kisvállalatok, otthoni irodák és egyéni felhasználók egyaránt kihasználhatják.

"A három új Phaser nyomtató teljes körű nyomtatást kínál belépő szintű áron. A gyors és nagy teljesítményű lézernyomtatókkal költséghatékonyan érhetünk el kiváló minőséget" – mondta Borbás László, a Xerox Magyarország Kft. Irodatechnikai üzletágának igazgatója. Mindhárom modell eleget tesz az irodai munkacsoportok által támasztott nyomtatási követelményeknek: a Phaser 3155 havonta akár 12.000, a Phaser 3160 típusok pedig akár 15.000 nyomat előállítására képesek. A berendezések ugyanakkor egyéni vagy irodai nyomtatóként is remekül használhatók, mivel halkan üzemelnek, és méretüknél (360x389 mm) fogva kényelmesen elférnek az íróasztalon. A felhasználók nyomtatási szükségleteiknek megfelelően választhatják ki a számukra legmegfelelőbb készüléket, figyelembe véve az eltérő csatlakoztathatóságot, képfelbontást és vezérlőt. Mindhárom termék USB 2.0 csatlakozót tartalmaz, továbbá a hálózati nyomtatásra alkalmas Phaser 3160N-en Ethernet 10/100Base-TX port is található. A 600x600 dpi képfelbontás a Phaser 3155 esetében szoftverbővítéssel akár 1200x600 dpi-re, míg a két Phaser 3160 készüléken 1200x1200 dpi-re növelhető. A Phaser 3155 155 MHz processzorral és 8 MB memóriával rendelkezik, a két 3160-as verzió pedig 360 MHz processzort, 64 MB memóriát és több nyomtatási nyelvet támogat, köztük a PCL6/PCL5e-t, valamint az Epson/IBM-et. A lézernyomtatók 250 lap kapacitású, beépített papíradagolóval vannak ellátva, így a nyomtatási feladatokat nem kell megszakítani a papír újratöltése miatt. A második papíradagoló speciális méretű és alapanyagú dokumentumok – borítékok, átlátszó fóliák, képeslapok – nyomtatására szolgál. A berendezésekkel az első oldal kinyomtatása mindössze nyolc másodpercet vesz igénybe. A három új modell számos könnyen kezelhető alkalmazást kínál. A képméret megváltoztatásához használhatjuk az arányosítás, a növelés/csökkentés és a laphoz igazítás funkciót. A toner- és energiatakarékos üzemmód, valamint a kicsinyítés és feladattörlés segítségével visszaszoríthatjuk a nyomtatási költségeket. A kézi kétoldalas nyomtatással változatlan termelékenység mellett csökkenthetjük a papírhasználatot. A termékek további funkciói között találjuk a vízjel-, a füzet- és poszternyomtatást (ez utóbbi használatával egy nagyobb darabbá összeilleszthető képrészleteket nyomtathatunk). Az új berendezések egyszerűen üzembe helyezhetők és működtethetők bármilyen Windows-, Mac- és Linux-környezetben. A Phaser 3160N Xerox CentreWeb Internet Services funkcióval rendelkezik, amelynek köszönhetően a telepítés, az üzemeltetés és a munkamenet ellenőrzése webböngészőn keresztül is lehetséges.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.