Személyi változás a HP-nál

|

Budapest, 2008. június 20.- A Hewlett-Packard Magyarország Kft. bejelentette, hogy július végével 11 év után közös megegyezéssel távozik posztjáról Molnár János, a HP Magyarország Kft. vállalati szerverek és tárolórendszerek termékcsoport igazgatója. Utódjának kinevezéséig Birnbauer Péter látja el a munkakörrel kapcsolatos feladatokat.

Budapest, 2008. június 20.- A Hewlett-Packard Magyarország Kft. bejelentette, hogy július végével 11 év után közös megegyezéssel távozik posztjáról Molnár János, a HP Magyarország Kft. vállalati szerverek és tárolórendszerek termékcsoport igazgatója. Utódjának kinevezéséig Birnbauer Péter látja el a munkakörrel kapcsolatos feladatokat. Molnár János (41) 1997-ben a Synergontól igazolt át a Digitalhoz (később Hewlett-Packard Magyarország Kft.), és 2000 óta látta el a termékcsoport igazgatói pozícióval kapcsolatos feladatokat. Ezt megelőzően Microsoft üzletfejlesztési menedzserként dolgozott a HP csapatában. A munkakört augusztustól betöltő Birnbauer Péter (34) a Ráció-Net Kft.-től 2000-ben érkezett a HP vállalati szerverek és tárolórendszerek csoportba, ahol az üzletileg kritikus szerverekért felelős konzulensként kezdett, majd két év után a termékkategória vezetője lett. Molnár utódjának véglegesítése őszre várható. Néhány szó a HP-rólA HP az egyéni felhasználóktól a legnagyobb vállalatokig, minden ügyfele számára egyszerűsíteni kívánja a technológia használatát. A nyomtatás, a személyi számítástechnika, a szoftverek, a szolgáltatások és az IT-infrastruktúra piacait lefedő portfóliójával a HP világ legnagyobb informatikai cégeinek egyike. További információ a HP-ról (NYSE: HPQ) a www.hp.com és a www.hp.hu webhelyeken.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.