Szemétszedéssel telt a péntek

|

Az irodában is a zöld színű ruha volt a divat

Az SAP Hungary Kft. és a Magyar Madártani Egyesület bejelentette, hogy közös akciójuk eredményeként 15 köbméternyi szemetet gyűjtöttek össze és szállíttattak el a budapesti Naplás-tó környezetéből. A számos állatfajnak, és gazdag növényvilágnak életteret adó környék tájvédelmi körzet, mégis sokan használják illegális szemétlerakónak. E területről gyűjtöttek össze az önkéntesek 87 zsáknyi hulladékot- köztük kommunális szemetet, használt háztartási gépeket, gumiabroncsokat. Az SAP több éve szervez CSR-akciókat, a múlt pénteki eseményre az európai leányvállalatok számára meghirdetett “Moment for the Environment” kezdeményezés keretein belül került sor. A félnapos budapesti eseményen közel 30 SAP-s vett részt. A külső helyszíni akcióval párhuzamosan belső programok is jelezték a környezetvédelmi programot. Ennek során az irodában maradt dolgozókat arra kérték, hogy a lift helyett használják a lépcsőket, elemgyűjtési napot tartottak, valamint zöld színű ruha felvételével jelezzék a programmal való szimpátiájukat.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.