Szlovénia a hetedik EU-tagállam, mely SAP-val adózik

|

Az SAP AG bejelentette, a szlovén Pénzügyminisztérium a szoftvercég Tax and Revenue Management for Public Sector megoldását választotta. A szoftvercsomag egy elavult rendszert követ, és egyszerűsíti az állampolgárok és az adóval foglalkozó hivatalnokok feladatait a hazánkkal szomszédos országban.

Az új megoldás számos adófajtát képes kezelni, köztük a személyi- és cégadókat, valamint az ÁFÁ-t. A minisztérium emellett még több alkalmazást is bevezet az SAP BusinessObjects portfólióból, köztük az SAP BusinessObjects Predictive Workbench üzleti intelligencia szoftvert, melynek segítségével értékelni, analizálni tudják a különböző adatokat. Az SAP megoldást az IBM vezeti be. E döntéssel Szlovénia lett a hetedik EU-tagállam -köztük Szlovákia, Csehország, Ausztria, Németország-, mely az SAP segítségével modernizálja, modernizálta adórendszerei támogatását.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.