Szövetséget kötött a Siemens és a Young BTS Kft., a hazai távközlési-végberendezés piac vezető disztribútora.

|

A 2008. decemberében végrehajtott audit tanulsága szerint a Young B.T.S. Kft. teljesítette a müncheni székhelyű Siemens Enterprise Communications legmagasabb partneri státuszának (Premier Distributor) feltételeit, és így a Siemens hazai hivatalos importőrévé és disztribútorává vált.

A partneri szerződés megkötését hosszas előkészítés előzte meg, amelynek alapját a 2008 nyarán bejelentett és végrehajtott outsourcing megállapodás adta. (A Siemens Enterprise Communications a Young BTS Kft-t választotta szervizüzletágának outsourcing partnereként) Az outsourcing szerződés keretében részben a Young B.T.S. Kft. által, ill. tulajdonosa által alapított Enterprise Services Magyarország Kft. végzi a magyarországi Siemens alközponti rendszerek tervezését, installációját, technikai támogatását és karbantartását. A Young B.T.S. Kft. 17 éves szakmai tapasztalata, háttere, piaci részesedése és üzleti lehetőségei optimálisan egészítik ki a hazai vállalati és üzleti kommunikációs megoldások egyik vezető szállítójának és rendszer-integrátorának tartott Siemens Enterprise Communications tevékenységi körét. A felek 2008 decemberében írták alá a disztribútori szerződést alkotó dokumentumokat, amellyel a Young B.T.S. Kft. belépett a Siemens alközponti rendszerek és megoldások hazai piacára. "Stratégiai jelentőségűnek tartjuk a megkötött megállapodást, amely mind a két fél érdekeit kölcsönösen szolgálja. A Siemens termékek világszerte tapasztalható népszerűsége a telepítés és az üzemeltetés egyszerűségének, a kiváló gyártói támogatásnak, a kiemelkedő ár/teljesítmény viszonynak, valamint a számos exkluzív többletszolgáltatásának köszönhető. Ezeken túlmenően a cég termékei rendkívül innovatívak, és kiválóan illeszkednek cégünk és partnereink technológiai kínálatába, optimálisan egészítik ki meglévő portfóliónkat." - hangsúlyozta Orbán Előd a Young BTS Kft. ügyvezető igazgatója, a megállapodás bejelentésekor. A Siemens termékportfoliója a kis- és középvállalkozásoknak szánt termékektől a professzionális üzleti felhasználók igényeit maradéktalanul kielégítő nagyvállalati kommunikációs szervereken át, a legkülönfélébb alkalmazásokig terjed. A nemrégiben a bejelentett vegyesvállalatnak köszönhetően (A Siemens AG és a The Gores Group vegyesvállalatot hozott létre) a meglévő termékportfolió hamarosan a komplett vállalati IT infrastruktúra irányába fog bővülni. A Siemens termékei a kiváló ár/teljesítménynek, a szokatlanul magas gyártási minőségnek, az exkluzív szolgáltatásoknak és nem utolsó sorban a letisztult formatervnek köszönhetően, rendkívül nagy népszerűségre tettek szert a világ legkülönbözőbb piacain, beemelve ezzel a Siemens-t a vezető vállalati távközlési-berendezés gyártók szűk klubjába. A Young BTS Kft., mint a hazai vezetékes és mobil adat- és telekommunikációs piac egyik vezető disztribútora, kellő értékesítési tapasztalattal, gyakorlattal és szakértelemmel rendelkezik a SIEMENS termékeinek - a jelenleginél is eredményesebb - hazai elterjesztésében, miközben magas szintű műszaki, kereskedelmi, logisztikai, és marketing támogatást nyújt mind cég a partnerei, mind a gyártó felé.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.