Tartalmak közt cirkáló

|

Jól jön egy felturbózott dokumentumkereső azoknak, akik munkaidejüknek akár ötödét is eltöltik a megfelelő dokumentumok rendezésével vagy visszakeresésével.

Hányszor érzik a vállalati dokumentumkezelő munkatársak, hogy elvesztették a kontrollt az eddig kéznél volt dokumentumaik felett, s hányszor kívánták, bárcsak mindent megtalálnának! Egy tartalomnavigációs rendszer bevezetése nagyban segít az áldatlan állapotokon. Ilyen rendszer a Qualysoft Zrt. kutatás-fejlesztési részlege által az információ-visszakeresés gyorsítására kifejlesztett, Infinica Content Cruiser márkanévre hallgató vállalati dokumentumkereső. Az interaktív tartalomnavigációs felület a fő kulcsszavak és kategóriafogalmak vizuális megjelenítésével vezeti a dokumentumok között böngésző felhasználót, s kulcsszósúgót, valamint vizuális relevanciainformációt is kínál. A releváns dokumentumok böngészési ideje az eddigiek töredékére esik vissza, ami nem mindegy a munkaidejük 10-20 százalékát dokumentumrendezéssel vagy –visszakereséssel töltő munkatársaknak. A portálba integrálható tartalomnavigációs felület ugyanis több mint egy szöveges tartalomkereső találati listája, mert a vállalati információs vagyont nem csupán kereshetővé indexeli, hanem megadott szempontok szerint kategorizálja is. A Content Cruiser-rel az első szűrés után könnyen tovább finomíthatjuk a találati listát, ha pedig túlszűrtünk egyszerűen visszaléphetünk a korábbi találatokhoz. A Content Cruiser jól illeszkedik a Qualysoftnak abba a termékvonalába, amelyet a DocFlow nagyvállalati és közigazgatási iratmegszemélyesítő, iratautomatizálási platform, illetve ennek webes, kis- és mikrovállalati változata, a Docfinito fémjelez. Mindezek a fejlesztések az Új Magyarország Fejlesztési Terv Gazdaságfejlesztési Operatív Program támogatási rendszerében, az Európai Unió társfinanszírozásában valósultak meg. Az Infinica Content Cruiser Keresőfelület segítségével bátran elmerülhetünk a dokumentumtengerünkben, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy a kulcsszavak, ajánlott szűrő fogalmak és előnézeti képek között a régen mentett dokumentumunkra bukkanunk.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.