Távozni készül az SAP kommunikációs vezetője

|

Szeptember végével távozik posztjáról Arató Márk, az SAP hazai és regionális kommunikációs vezetője. A szakember saját kérésére, több mint 12 évnyi szolgálat után távozik az üzleti szoftvercégtől

Arató Márk (36) 2007 óta látja el az SAP Hungary Kft. külső-belső kommunikációs feladatait. Támogatásával a hazai szoftvercég többször nyerte el a legjobb üzleti márkáknak járó Business Superbrands oklevelet, és számos legjobb munkahely típusú díjat is nyert. A szakember sikerrel formálta át a csupán vállalatirányítási rendszeréről ismert szoftvercég imidzsét innovációs megoldásszállítóvá. Több új formátum (pl. SAP HU TV) fűződik a nevéhez. Arató Márk tanácsadóként kezdte SAP-s pályafutását, amelyet a hazai kommunikációs vezetői poszt mellett az öt ország leányvállalata által alkotott dél-kelet-európai régió kommunikációs vezetői pozíciójáig tornászott fel. Dolgozott a németországi cégközpontban, ahol egy leányvállalat globális belső kommunikációját segítette, és részt vett az SAP tehetséggondozói programjában is. 

A szakember a Budapesti Kommunikációs Főiskolán végzett, amelyet MBA diplomával gazdagított. Hivatását államigazgatási és energiaszektorbeli kommunikációval kezdte, és ügynökségi oldalon is szerzett tapasztalatot. Azt nem tudni, a szakember hol folytatja majd a karrierjét.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.