Technológiai újdonságok első kézből – WatchGuard workshop

|

Összefoglaló a PiK-SYS Kft. 2007. október 16-i rendezvényéről.

A PiK-SYS Kft. őszi rendezvénysorozata keretében a Budapesti Műszaki Egyetem Informatikai épületében került megrendezésre a WatchGuard workshop. A rendezvényen Kovács Béla, a PiK-SYS Kft. tűzfalakért felelős IT biztonsági mérnöke és Clemens Guttenberger, a WatchGuard közép-kelet európai mérnöke számolt be az aktuális újdonságokról. A rendezvény első előadását Kovács Béla tartotta, aki a WatchGuard tűzfal eszközeit és szolgáltatásait mutatta be röviden. Őt Clemens Guttenberger követte, aki interaktív prezentációjában a WatchGuard legújabb fejlesztéseiről, jövőbeni terveiről és az eszközök alkalmazásáról szólt. A szakember számos gyakorlati példát mutatott be a WatchGuard honlap használatától az online támogatás folyamatának bemutatásán át a tűzfalak konfigurálásáig. A PiK-SYS Kft. következő rendezvényén, 2007. november 6-án a PGP adattitkosító megoldásokról juthatnak bővebb információhoz az érdeklődők.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.