Többfunkciós, mennyezetre szerelhető Access Point a ZyXEL-től

|

A ZyXEL Communications multifunkciós, vezeték nélküli NWA Access Pointját (AP) nagyméretű, belső, vezeték nélküli rendszerekhez fejlesztette ki. A tervezés során a szakemberek a legmodernebb vezeték nélküli technológiákat igyekeztek ötvözni, a tárolóházra így egy rejtett antenna került, ennek köszönhetően pedig a mennyezetre rögzíthető vezeték nélküli AP nagy teljesítményre és kiterjedt lefedettségre képes. Az eszköz előnye, hogy észrevétlenül belesimul a környezetébe.

Fókuszban a minőség A vezeték nélküli kapcsolat minőségét csökkentő problémák – például szürke foltok, hiányos lefedettség – kiküszöbölése érdekében az NWA1121-N1 AP a 802.11n vezeték nélküli technológia mellett több teljesítménynövelő funkcióval is el lett látva, ilyen a TX Beamforming, LDPC (Low-Density Parity-Check) és az MLD (Multicast Listener Discovery). Modern és költséghatékony Az alkalmazott technológiák és funkciók segítségével a ZyXEL NWA1121-N1 Access Pointja 300Mbps-es átviteli sebességet és 50%-kal megnövelt lefedettséget biztosít. A megoldás elsősorban olyan helyeken lehet előnyös, ahol több felhasználó szeretne egyidejűleg csatlakozni a hálózathoz (hotelek vendégei, bevásárlóközpont vásárlói, egyetemi oktatók és hallgatók az egész campus területén). Összhangban a 802.3af PoE (Power of Ethernet) szabványokkal, az AP telepítése költséghatékonyabb, így megtakarítható az elektromos vezetékek kiépítésének díja és az erre fordított munkaerő költsége. IPv6 képes Az IPv6 technológia népszerűségének növekedésére való tekintettel, az NWA1121-N1 lehetővé teszi az új internetprotokollra való problémamentes átállást. A dual-stack architektúra támogatja az IPv4 és IPv6 együttélését, az AP pedig biztosítja a felhasználóknak a zavartalan működést az átállás átmeneti időszakában, és segíti a jövőbeli fejlesztések tervezését is. Az eszközt nyolc SSID (Service Set Identification) kialakítással látták el, amely alkalmazásokkal segít a rendszergazdáknak meghatározni a forgalmat a különböző felhasználói csoportok számára. Zöld és környezetbarát Az NWA1121-N1 úgynevezett LOSH (Low-Smoke Zero Halogen) anyagokból készült. Ezek az anyagok igazoltan környezetkímélők, mérgező anyagoktól és veszélyes gőzkibocsátásoktól mentesek.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.