Tovább terjeszkedik az Avnet Kelet-Európában

|

Az Avnet Technology Solutions tovább terjeszkedik a régióban. 2007 júniusától Romániában, Bukarestben nyit a vállalat irodát, mely lépéssel Kelet-Európában jelentősen növeli értékesítési hálózatát a cég.

Dick Borsboom, az Avnet Technology Solutions EMEA divíziójának elnöke elmondta a terjeszkedés kapcsán: „Az új iroda a közelmúltban megvásárolt Access Distribution - a Sun termékek vezető nagykereskedelmi cégének - sikeres integrálásán, és működőképes európai értékesítési modelljének kialakításán alapszik. Az üzleti modellünk jórészt az új spanyol, portugál, francia és holland leányvállalatok fejlődéshez kapcsolódik. A romániai terjeszkedés ugyanakkor segít megtartani és kiterjeszteni vezető pozíciónkat Kelet-Európában, és így az eddig ismeretlen, de feltörekvő piacokon megjelenik az Avnet.” Octavian Oancea a romániai Avnet vezetője hozzáfűzte: „Kelet-Európa egy gyorsan fejlődő, feltörekvő piacnak számít a vállalati technológia-értékesítési lehetőségeket nézve. Az új romániai részleg megnyitásával az Avnet felgyorsíthatja saját és üzleti partnereink sikerét is. Úgy véljük, erős igény van olyan értéknövelt forgalmazási szolgáltatásokra, amelyek kivételes helyi és regionális ügyféltámogatás révén, valóban segíthetnek partnereinknek vállalkozásaik átalakításában.” Az Avnet ezzel a lépéssel Romániában lesz az IBM hardver és szoftver portfoliójának kiemelt disztribútora. A kereskedelmi képviselet beindítása az üzleti partnerhálózat kiépítésével kezdődik, a román menedzserek viszonteladókkal és IT nagykereskedő cégekkel disztribúciós megállapodásokat kötnek. Ezáltal a romániai IBM partnercégek plusz előnyökre tehetnek szert az Avnet erőforrásainak, valamint eszközeinek hasznosítása révén. A romániai IT cégek júniustól az Avnettől a következő területeken kapnak szakmai támogatást: marketing és lead menedzsment rendszerek, pre-sales, eladás utáni technikai támogatás, finanszírozási lehetőségek, átfogó képzések, tréningek, demó rendszerek. A romániai leányvállalat indítását több mint egy éves üzleti elemzés és tárgyalássorozat előzte meg, piackutatással, az IT kereskedelmi hálózatok, az adminisztráció valamint a pénzügyi feltételek pontos megismerésével, a lehetőségek feltérképezésével készítették elő az Avnet vezetői. Mihai Tudor, az IBM Románia ügyvezető igazgatója az Avnet leányvállalat megalapítása kapcsán elmondta: „Örömünkre szolgál, hogy egy több mint 50 éves IT tapasztalattal rendelkező, erős partner áll mellettünk Romániában. Az Avnet és az IBM erős, hosszútávú kapcsolatot tudhatnak maguk mögött világszinten is. Nagyon jó benyomással voltak rám az Avnet kelet-európai üzletfejlesztési tervei és szorosan együttműködünk a céggel, hogy az IBM Románia ügyfeleit ezáltal is támogatni tudjuk a régióban.”

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.