Továbbra is a vezető helyen az okosépületek IoT platformszállítójaként

|

A független elemzés szerint a Siemens Smart Infrastructure megoldása vezető szerepet tölt be az okosépület-IoT platformok terén.

A Siemens Smart Infrastructure okos épületeket működtető IoT platformját vezető megoldásként értékelte friss jelentésében (Green Quadrant: IoT Platforms for Smart Buildings 2022) a Verdantix független piacelemző cég. Az összesen 17 IoT platformot vizsgáló tanulmány szerint a Siemens Smart Infrastructure technológiája olyan stratégiai célok eléréséhez segíti az ingatlanok üzemeltetőit, mint a költségcsökkentés, a lakók jóléte és a szénmentesítés.   

A jelentés kiemeli, hogy a Siemens átfogó megoldáscsomagot kínál a dolgok internetén, amely az épületek és eszközök energiafelügyeletét, a munkahelyi szolgáltatásokat, a terek monitorozását és elemzését különösen fejlett funkciókkal támogatja.

A Verdantix szerint a fejlett analitikai és hálózati technológiák további lendületet adnak az ingatlanokat felokosító IoT megoldások térhódításának. Az épületek működését és használati jellemzőit mutató, különböző forrásokból származó adatkészletek elemzésével az üzemeltetők olyan rálátáshoz jutnak, amelynek birtokában a hatékonyságot és a felhasználóbarátságot is jobban növelhetik, kidolgozhatják a CO2-kibocsátáscsökkentési stratégiát, valamint interaktív, tanulásra képes és alkalmazkodó épületeket hozhatnak létre.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.