UC4 – megoldás a vállalati folyamatok hatékony IT támogatására

|

Tisztában van vele, hogyan lehet egyetlen platformfüggetlen eszközzel megoldani a folyamatok és események tervezését, irányítását, monitorozását és ellenőrzését heterogén informatikai környezetben? Elege van a napi, havi, stb. zárásokat megelőző éjszakázásból?

A Job Scheduling vagy munkaütemezés a kritikus üzleti folyamatok sorrendbe állítása, melyek rendszeresen, előre meghatározott időben történnek, mint pl. a bérszámfejtés, költségkezelés, számlázás, adatmentés vagy a rendelés-feldolgozás. Napjainkra a munkaütemezés perifériális tevékenységből üzleti kritikus tevékenységgé nőtte ki magát, az IT managerek réme lett – megfelelő eszköz nélkül!A folyamatok automatizálásával a vállalatok számára lehetővé válik, hogy több ezer kritikus feladatot párhuzamosan tudjanak kezelni, a munkaterhelést egyenletessé tegyék. A UC4:global-lal támogatható minden IT-alapú üzleti folyamat minden alkalmazáson, platformon függetlenül a technikai infrastruktúrától. Célunk, hogy rávilágítsunk a UC4 megoldásban rejlő lehetőségekre, és egy esettanulmány segítségével, gyakorlati példán keresztül mutassuk be Önnek a hazai tapasztalatokat. HA szeretné megismerni, hogyan támogatja a UC4: - a költségcsökkentést és a hatékonyság növelését az automatizálás lehetőségével, - a központi munkaütemezést akár heterogén környezetben, az idő- és naptár alapú vezérlést/ ütemezést, - a biztonságos, titkosított adatátvitelt az összes rendszer között FTP használata nélkül, minden jelentős üzleti alkalmazás és a megosztott adatközpontok központi irányítását, jöjjön el rendezvényünkre! Ezúton Tisztelettel meghívjuk Önt UC4 – megoldás a vállalati folyamatok hatékony IT támogatására című Üzleti reggelinkre. Az évente több alkalommal jelentkező üzleti reggeli célja, hogy az éppen aktuális fejlesztéseinket, újdonságainkat bemutassuk, lehetőséget nyújtva ezzel az alkalmazásainkról, szolgáltatásainkról történő kötetlen beszélgetésre. Időpont: 2007. április 25. 10:00 – 12:30 óra A rendezvény helyszíne: Paulaner Sörház, 1123 Budapest, Alkotás u. 53.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.