Új access point sorozat a ZyXEL-től

|

NWA3000-N Acces Point sorozatot fejlesztett kiemelten vállalkozások és vállalatok részére a ZyXEL. Az új eszközt a legfejlettebb 802.11n vezeték nélküli LAN (WLAN) technológiával és egyedi hibrid funkciókkal látták el. A sorozat minden tagja páratlan megbízhatóságot, egyedi skálázhatóságot és kezelhetőséget biztosít a számtalan alkalmazást használó hálózati infrastruktúrákban kis- és középvállalatok számára.

Az új NWA3000-N Access Point sorozat 802.11n vezeték nélküli LAN architektúra üzleti szintű hozzáférési pontokon alapszik, ezzel biztosítva a mindenkori zavartalan kapcsolódást, az optimális sávszélességhez való hozzáférést, a szélesebb körű lefedettséget és akár 300 Mbps-sel gyorsabb sebességet. A sorozat a WLAN Üzleti Access Point termékcsaládjának legújabb tagja. A nagykereskedők június végétől forgalmazzák majd az eszközt. Megbízható és rugalmas Egyedülálló, három az egyben funkciójának köszönhetően egyaránt képes úgy viselkedni, mint egy önálló AP és egy központosított irányítású architektúra vezérlési módban. A vállalatok számára nyújtott legnagyobb előnye, hogy teljes rugalmasság mellett tervezhető biztonságos és megbízható WLAN hálózat telepítése: a kezdeti beállítások során önálló hozzáférési pontként működik, a WLAN vezérlésű központosított irányítású struktúra funkcionálisan kezeli a többi hozzáférési pontot, amennyiben többet is telepítettünk. A skálázási képessége ebben az esetben maximum 24 AP kezeléséig és 300-500 felhasználó kiszolgálásáig terjed. Ez ideális megoldás többek között például bevásárlóközpontokban, campusokon, üdülőhelyeken, kormányzati épületekben. Az új NWA3000-N AP sorozat a kis- és középvállalkozások korlátozott munkaerőforrásait nem köti le. A telepítés és a bekapcsolás után az automatikus felderítés és az auto-provisioning bekapcsol, hogy a vezérlő AP-t hozzáadhassuk a management-csoporthoz, és kikényszeríthessük a beállítások átküldését a vezérlő- és a vezérelt AP között, mindezt különösebb erőfeszítés nélkül. Az új központosított grafikus Web 2.0 kezelőfelület átlátható és egyszerű kezelhetőséget tesz lehetővé. A beépített Radius szervernek köszönhetően pedig extra erőfeszítések nélkül költséget és energiát spórolhatunk a telepítés és a későbbi karbantartás során. Az NWA3000-N sorozat felkínálja azt a választási lehetőséget, hogy egyidejűleg egy vagy több rádiót kíván használni a felhasználó, valamint azt is, hogy beltéri, vagy kültéri kétfrekvenciás access pointot szeretne (kétsávos NWA3160-N, dual-band/dual-radio NWA3560-N és kültéri két rádiós NWA3550-N). Zöld IT A ZyXEL vásárlóit olyan megbízható, egymáshoz illeszkedő hálózati megoldások teljes skálájával igyekszik ellátni, amelyeket nemcsak könnyű használni, de egyben költséghatékonyak, energiatakarékosak, így környezetbarátok is. A szériában a cég az IEEE 802.3az sztenderdet, vagy máshogyan EEE-ként (Energia, Hatékonyság, Ethernet) ismert megoldást alkalmazza. A ZyXEL 802.3az Switchekkel társítva az energiafogyasztás jelentős csökkenése lesz észlelhető, miközben megtartható az optimális hálózati teljesítmény is. Szintén környezetkímélő megoldás a LSOH (Low Smoke Zero Halogen) anyagok használata a belső egységek készítés során, ugyanis ez az anyag világszerte elismert módon segít minimalizálni a mérgező füstkibocsátást, a káros anyagokat és köztudottan ózonkímélő.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.