Új EMEA marketing igazgató a Zyxel-nél

|

Kevin Drinkallt nevezte ki az EMEA régió új marketing- és GTM-stratégiájáért felelős igazgatójává a Zyxel Networks, a világ egyik vezető felhőalapú hálózati szolgáltatója. A kinevezéssel párhuzamosan a Zyxel Networks folytatja növekedési stratégiáját Európában, a Közel-Keleten és Afrikában.

A technológiai szektorban szerzett több mint 20 éves tapasztalatával Kevin széleskörű iparági tudással rendelkezik. 2015-ben műszaki értékesítést támogató mérnökként csatlakozott a Zyxel Networks csapatához, majd a piacfejlesztés világába tért át, amikor a Zyxel EMEA vállalati vezeték nélküli és felhő szolgáltatások marketingfejlesztési vezetőjévé nevezték ki.

Kevin új szerepének egyik első intézkedéseként elindította a vadonatúj "Just Connect" kampányt, amely bemutatja a Zyxel központosított felhőalapú platformjának, a Nebula Togethernek az erejét. A Nebula lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vezeték nélküli, vezetékes, biztonsági hardverek és rögzített vezeték nélküli hozzáférések széles skáláját konfigurálják, felügyeljék és kezeljék egyetlen központi vezérlőközponton keresztül.

Kinevezésekor Kevin Drinkall, az EMEA régió marketing- és GTM-stratégiájáért felelős igazgatója megjegyezte: "A Zyxel kiváló hírnevet vívott ki az ügyfelek és a viszonteladók körében Európa-szerte, köszönhetően a hálózati megoldásaink minőségének és a vásárlók számára elérhető széles körű támogatásnak. Folyamatosan újabb kihívások elé állítjuk magunkat, hogy előre haladjunk, és hogy képesek legyünk megadni az otthoni felhasználóknak, az induló vállalkozásoknak, illetve a kis- és nagyvállalkozásoknak azokat a hálózati megoldásokat, amelyekre szükségük van.

Örülök, hogy a Zyxel növekedési útjának ebben az izgalmas időszakában az EMEA marketingigazgatói pozíciójába léphetek, miközben ügyfeleinkkel továbbra is azon dolgozunk, hogy intuitív és hatékony felhőalapú hálózati megoldásokat biztosítsunk a bennük rejlő lehetőségek kiaknázása érdekében."

A Zyxel Networksről

Az 1989-ben alapított Zyxel a világ egyik vezető szélessávú eszköz-, és megoldásszállító vállalata. Termékpalettáján megtalálhatók többek között a legújabb technológiát képviselő "wireless" berendezések, elismerten biztonságos tűzfalak és a költséghatékony megoldást nyújtó IP alapú DSLAM-ok. A tajvani központú vállalat az USA-ban, Európában és Ázsiában, továbbá a világ több országában is jelen van helyi képviselettel. Alkalmazottainak száma eléri a 3200 főt, disztribútorainak közreműködésével több, mint 70 országban van jelen aktívan, és termékei az öt kontinens több mint 150 országában kaphatóak. A Zyxel a kelet-közép-európai régióban elsőként Magyarországon jelent meg, 2003 júniusa óta működik budapesti képviselete, a Zyxel Hungary.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.