Új funkcióval gazdagodik az SAP Business One

|

A Business Objects, SAP vállalat bejelentette, hogy globálisan, minden új és meglévő SAPŽ Business One felhasználó számára ingyenesen elérhetővé vált a Crystal ReportsŽ szoftver alapverziója. A Crystal Reports ezen verziójával az üzleti felhasználók könnyebben készíthetnek riportokat, és vizuális formában mutathatnak be adatokat egyetlen, integrált rendszer használatával. A szoftver egy példánya minden SAP Business One ügyfél számára elérhető, aki rendelkezik SAP karbantartási szerződéssel.

A Business Objects, SAP vállalat bejelentette, hogy globálisan, minden új és meglévő SAPŽ Business One felhasználó számára ingyenesen elérhetővé vált a Crystal ReportsŽ szoftver alapverziója. A Crystal Reports ezen verziójával az üzleti felhasználók könnyebben készíthetnek riportokat, és vizuális formában mutathatnak be adatokat egyetlen, integrált rendszer használatával. A szoftver egy példánya minden SAP Business One ügyfél számára elérhető, aki rendelkezik SAP karbantartási szerződéssel. A megfelelő rálátás az üzleti folyamatokra elengedhetetlen minden méretű vállalat számára. Ezzel az integrált megoldással kívánta a Business Objects és az SAP a kisvállalatok azon igényét kielégíteni, hogy megbízható adatokon alapuló, tájékozott üzleti döntéseket hozzanak. A Crystal Reports alapverziója kizárólag SAP Business One megoldáshoz alkalmazható.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.