Új, gyorsabb színes Océ plotter

|

Az Océ CS2400 plottercsalád kategóriájának leggyorsabb nyomtatója.

• Színes, A0 méretű rajzot, draft módban 48 mp alatt nyomtat ki • 1200 x 1200 dpi nyomtatási felbontás, 2400 x 1200 dpi interpolált felbontás • Egyszerű, könnyen kezelhető nyomtatásvezérlő szoftver • Egyedi média profilok a garantált minőségért • Alacsonyabb festékfogyasztás, mint a jelenlegi plotterénél • A plotter a tetejére helyezhető szkennerrel bővíthető másoló- és szkennelő rendszerré Az Océ CS2400 termékcsalád plotterének egy színes A1 rajz kinyomtatására draft módban csupán 30 mp-re van szüksége. E piaci szegmens kínálatában ez a leggyorsabb nyomtató. A kiváló minőség alapvető elvárás. A plotter 1200 x 1200 dpi valós felbontást, 2400 x 1200 dpi interpolált felbontást tesz lehetővé. A 4 pikoliter méretű cseppek a vékony vonalakat és finom részleteket is tökéletesen láthatóvá, egyértelmű teszik. Sőt, gyorsabb nyomtatási módban a kitöltött felületek teljesen egyöntetűek, nem csíkozottak. Munkaküldés könnyedén A kis-és közepes méretű építészeti cégek, gyártók, építőipari vállalatok és a helyi kormányzati szervek szélesformátumú nyomtatási feladataikat gyakran decentralizált módon oldják meg, vagyis a plotterek közvetlenül az íróasztal mellett vannak. Ebben az esetben Windows Printer Driveren keresztül tudnak könnyedén plottolni. A központosított nyomtatási környezetben, kisebb másolószalonokban, szolgáltatóegységekben, ahol különböző osztályok dolgoznak egy rendszerre az Océ Repro Desk szoftver Océ Client Tools alkalmazása lehetővé teszi a felhasználók számára, – legyen szó Windows vagy Machintos operációs rendszerről – hogy a nyomtatásra előkészített munkák az interneten keresztül átküldhetők CAD vagy Office alkalmazásokból egyaránt. Segítségével az e-mail-en, ftp-n keresztül, nyomtatási beállításokkal együtt érkező rajzokat 3 kattintással az Océ CS2400 plotterekre lehet küldeni. További opcionális szoftverfunkciók megtekintési, nyomtatási és számláló (felhasználónkénti, osztályonkénti papír- és festékfogyasztás stb.) lehetőséget biztosítanak. A CS plotterek 24 (Océ CS2424), és 36 inch (Océ CS2436) széles konfigurációban kerültek piacra, utóbbi most 1 hónapig bevezető áron érhető el, részletek az Océ honlapján.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.