Új HomePlug AV Adapter az SMC-től

|

Az új EZ Connect HomePlug AV Ethernet Adapter könnyű és gyors hálózati csatlakozást tesz lehetővé az otthoni felhasználók és a kisvállakozások számára.

Az SMCHPAVH-ETH EZ Connect egy 200 Mbps sebességű HomePlug AV Hybrid Ethernet Adapter, amely támogatja a HD video és audio streaming-et, VoIP-ot, online játékot és a szélessávú internet kapcsolat megosztását az otthoni elektromos hálózaton keresztül. Ugyanaz a jel koax kábelen is továbbküldhető. Az EZ Connect Adapter a legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldás arra, hogy létrehozzunk vagy kibővítsünk egy otthoni hálózatot anélkül, hogy szükség lenne drága kábelezésre vagy a hálózat bonyolult konfigurálására. Minden elérhető elektromos hálózati csatlakozóból internet csatlakozási pont lesz. Az adapter legfeljebb 16 powerline kommunikációját teszi lehetővé egy hálózaton, és a 200 Mbps-os adatmásolási sebesség biztosítása ideálissá teszi valós idejű alkalmazásokhoz. Az új adapter működtethető 14/ 85Mbps HomePlug készülékekkel, plug-and-play installációkkal, 128 bit-es AES titkosítással és az auto-sensing technológiával, ami minimalizálja a más háztartási készülékektől származó interferenciát Az otthonok és kisebb irodák miatt az adapternek innovative kompakt megjelenése van, ami a nagy, falraszerelhető adapterekel ellentétben bárhol használható. “A video streaming, VoIP és nagyfelbontású technológiák iránt megnövekedett igények miatt a felhasználók egyre inkább keresik a legegyszerűbb módját, hogy kibővítsék az otthoni hálózatukat.” – mondta Peggie Lee, az SMC termékmenedzsere. “Az új EZ Connect Powerline AV adapterek könnyen működésbe helyezhetőek és költséghatékonyak, mivel a felhasználók egyszerűen csak bedugnak egyet a fail konnektorba annak a készüléknek a közelében, amit be szeretnénk kapcsolni a hálózatba.” Az SMCHPAVH-ETH EZ Connect Powerline AV Ethernet Adapter az SMC NETWORK Powerline termékcsaládjának tagja és 90 euró körüli áron vásárolható meg.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.