Új Intel Xeon szerver portál

|

A Real.Com-94 az első negyedévében jelentősen növelte Intel szerver értékesítéséből származó bevételét, mely többek között köszönhető a megújult Intel Xeon szerver portáljának is: www.szerver.hu

Sokak számára nem köztudott, hogy az Intel nemcsak processzor, alaplap és egyéb kiszolgáló-alkatrészek fejlesztője, gyártója, valamint beszállító a nagy szervergyártók felé, hanem saját szervermegoldásokat is kínál. A Real.Com-94 azon fáradozik, hogy a magyar piacon is megismertesse az Intel saját fejlesztésű és gyártású x64 Xeon szervereit és azok ideális felhasználási területeit a kis- és középvállalatokkal. Jelentős lépésként az év elején elkészült a dedikált Intel szerver weblap, a www.szerver.hu, amely nem csupán a legfontosabb Intel torony- és rack szerver konfigurációkat mutatja be, hanem egyéb Intel technológiákat és alkatrészeket, pl. hardveres RAID-vezérlőket is. Folyamatosan bővül a szerverekhez kapcsolódó cikkek, leírások, linkek gyűjteménye. A kínált kiszolgáló palettán kizárólag a legújabb 5400-as sorozatú, 45nm-es gyártási technológiás Quad-Core Xeon processzorokra épülő kétutas alaplapokkal szerelt szerverek találhatók, melyek x64-es arhitektúrának köszönhetően kiválóan alkalmasak akár szervervirtualizációs megoldásokra is, Microsoft, vagy WMvare, akár más open-source környezetben. Az eredeti Intel alkatrészek természetesen ugyanazt a megbízhatóságot nyújtják, mint az ismert kiszolgálók esetében - hiszen sokszor ugyanazokról az alkatrészekről van szó, esetleg más címke alatt. Ennek köszönhetően bővíthetőség terén kimagaslóan költséghatékony megoldást nyújtanak az Intel kiszolgálók.

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.