Új jegyzetelő szoftvert készít az Atigris

|

Új jegyzetelő szoftvert készít az Atigris Az Atigris a CompLex kiadó megbízásából szeptember elejére adja át a joghallgatók jegyzetelését megkönnyítő, a CompLex termékek portfóliójába szervesen illeszkedő új szoftvert, a Studiumot.

Új jegyzetelő szoftvert készít az Atigris Az Atigris a CompLex kiadó megbízásából szeptember elejére adja át a joghallgatók jegyzetelését megkönnyítő, a CompLex termékek portfóliójába szervesen illeszkedő új szoftvert, a Studiumot. A Studium szoftver széles körű támogatást nyújt a magyarországi joghallgatóknak az egyetem elvégzéséhez, szolgáltatásaival egyedülálló a magyar piacon. Mitől több a Studium, mint egy átlagos szövegszerkesztő? Mivel a jegyzetelő funkciót joghallgatók bevonásával és igényei szerint alakítottuk ki, a jegyzetek a lehető legnagyobb pontossággal követik a kézzel írt órai anyagok formázásait, így aláhúzások, kiemelések, speciális karakterek és nyilak segítik a gyors jegyzetelést. A mindennapi szövegszerkesztő funkciókon túl, mint például a felsorolások, címfokozatok és kiemelések, a szoftver több extra funkcióval is rendelkezik: - Egy mozdulattal lehet keresni az összes jegyzetben - Automatikusan felismeri a jogszabályokat, hivatkozássá (linkké) alakítja őket, melyekre kattintva olvasható a hatályos jogszabályszöveg - A jogszabályszövegekhez megjegyzések, kiemelések, jegyzetek fűzhetők. - Felismeri a jogi kifejezéseket, licensz birtokában azonnal meg is nyitja őket. A kifejezéstár saját szócikkekkel is bővíthető - A jegyzetek szemeszterek, tantárgyak és órák szerint írhatók, követhetők és összefűzhetők - A kurzusokhoz külső file-ok (pl. prezentációk) illeszthetők, így minden dokumentum egy helyen kezelhető További információk: www.complex.hu/studium www.facebook.com/joghallgato www.atigris.hu eredeti hír: http://www.atigris.hu/Studium-jegyzetelo-szoftvert-keszit-az-Atigris.aspx

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.