Új L3 access switchek a szervezetek növekvő sávszélesség-igényeire szabva

|

A biztonságos és felhőalapú hálózati megoldások szállítója, a Zyxel Networks bemutatta új XGS2220 Layer 3 Access Switch sorozatát, amely segít a kis- és középvállalkozásoknak lépést tartani a hálózatukkal szemben támasztott növekvő igényekkel és elvárásokkal.

A legújabb eszközök - köztük a WiFi 6/6E vezeték nélküli hozzáférési pontok, laptopok, szerverek és munkaállomások - növekvő sávszélesség-igénye és bővülő képességei óriási megterhelést jelentenek a mai hálózatok számára. Az XGS2220 sorozat olyan kis- és középvállalkozások, szállodák, iskolák, rendszerintegrátorok, MSP-k és kis szolgáltatók számára kínál sokoldalú, funkciókban gazdag switch-et, akik elosztott, 300-500 fős hálózatokat működtetnek, hogy képesek legyenek lépést tartani és kezelni ezeket növekvő igényeket.

Teljes értékű dizájn, ami minden igényt kielégít

Az XGS2220 sorozat hat különböző modellt tartalmaz, 24 és 48 gigabites portokkal, amelyek szabványos hálózati kapcsolatokat kínálnak, három különféle PoE-modellt az energiaigényes telepítésekhez, és egy csak optikai szálas modellt az üvegszálas aggregációhoz, amelyek lehetővé teszik a gigabites csatlakozásra való átállást az eszközök széles körében, különféle hálózati infrastruktúrákon keresztül. A 400 W és 960 W közötti bőséges energiatartaléknak köszönhetően a PoE modellek könnyedén képesek kiszolgálni a legújabb WiFi 6/6E hozzáférési pontokat, valamint VoIP-, felügyeleti és hálózati AV-eszközöket.

Minden modell hat 10G-os felfelé irányuló kapcsolattal rendelkezik, amiből négy 10G SFP+ a hálózati szűk keresztmetszetek feloldására, valamint két további 10G-s Multi-Gig RJ 45 porttal, amelyek nagyobb rugalmasságot biztosítanak a szerverekhez, hálózati tárolókhoz és más nagy sebességű hálózati eszközökhöz való csatlakozáshoz.

Az új switch sorozatot úgy tervezték, hogy megfeleljen a vállalati szintű alkalmazási területeknek. Teljes körűen támogatja a Layer 2 funkcionalitást - beleértve az olyan fejlett funkciókat, mint a QinQ VLAN-alagút és a VLAN-fordítás - és a Layer 3 statikus routing képességeket, így a felhasználók jobban irányíthatják a nagyobb és bonyolultabb hálózati struktúrákat.

Annak érdekében, hogy a switchek a lehető leghatékonyabban működjenek, az intelligens ventilátor-kialakítás a switch üzemi hőmérséklete alapján állítja be a ventilátor sebességét, ami nemcsak energiát takarít meg, hanem biztosítja, hogy az eszköz az idő nagy részében csendesen működjön. A kiváló minőségű hardver azt is jelenti, hogy a switch hosszabb ideig fog működni.

Könnyű csatlakozás, rugalmas kezelhetőség

Az XGS2220 sorozattal a felhasználóknak lehetőségük van a switchek önálló vagy Nebula felhő alapú kezelésére. Ez azt jelenti, hogy a vállalkozások a számukra megfelelő megoldással kezelhetik az eszközt, és szükség esetén rugalmasan módosíthatják annak kezelését.

Az XGS2220 sorozat egyéves Nebula Pro licenccel érkezik, amely fejlett IGMP technológiát, hálózati elemzési riasztásokat és sok egyéb funkciót biztosít, amelyek lehetővé teszik a viszonteladók, MSP-k és hálózati rendszergazdák számára, hogy megtapasztalják a Zyxel Nebula hálózati megoldásának egyszerűségét, skálázhatóságát és rugalmasságát.

Professzionális AVoIP alkalmazásokhoz készült

A Zyxel új switch sorozata támogatja a hálózati AV módot is, egyszerű és stabil hálózati megoldást biztosítva a kijelzőket használó iskoláknak, a meccseket vetítő sportbároknak, sőt a vezérlőközpontok fali kijelzőjéhez is. A személyre szabott telepítővarázsló az AVoIP-alkalmazások leggyakrabban használt funkcióit kezeli, míg a dedikált, hálózatba kapcsolt AV-irányítópult a leghasznosabb elemeket mutatja be, mint például a portok, a rendszer és a sávszélesség, hogy a kezelés a lehető legegyszerűbb legyen.

"Az új XGS2220 sorozat robusztus megoldást kínál ügyfeleinknek a modern eszközök növekvő sávszélesség-igényére" - magyarázza Kell Lin, a Zyxel Networking üzletág alelnöke. "Új switch sorozatunkat ennek a jelenségnek a kezelésére terveztük. Számos új funkciót és kezelési lehetőséget is kínál, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye az irányítást a felhasználók számára."

A Zyxel új XGS2220 L3 Access Switch sorozatával kapcsolatos további információkért látogasson el erre az alábbi oldalra >>>

0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.computertrends.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.